Jerom’s Lens: Van Verwarring naar Helderheid in UX & UI

Overzicht en inzicht zijn twee zijden van dezelfde munt in de wereld van design. Jerom Buijs, met zijn unieke vermogen om complexiteit te vertalen naar eenvoud, heeft deze principes op een meesterlijke manier toegepast. Laten we de reis verkennen van hoe Jerom dit perspectief hanteert.Beginnen bij de Basis: De Kern van het Probleem

De Waarde van Overzicht in Design

In de beginfase van elk project streeft Jerom ernaar om een overzicht te krijgen van alle componenten, stakeholders en doelstellingen. Door dit ‘helikopterperspectief’ kan hij de volledige reikwijdte van een project begrijpen en een fundament leggen voor de komende designbeslissingen.

Het Verkrijgen van Inzicht: Dieper Duiken

Met een duidelijk overzicht op zak, duikt Jerom in de details. Hij zoekt naar inzicht in gebruikersbehoeften, bedrijfsdoelstellingen en technische beperkingen. Dit diepgaande begrip stelt hem in staat om ontwerpen te creëren die zowel empathisch als effectief zijn.

De wisselwerking tussen overzicht en inzicht

Toen Jerom werd benaderd om een complex dashboard voor een data-analyse tool te ontwerpen, begon hij met het verzamelen van een overzicht van alle vereiste functies. Vervolgens verkreeg hij dieper inzicht in de behoeften van de gebruikers. Het resultaat? Een naadloos en intuïtief dashboard dat zowel uitgebreid als gebruiksvriendelijk is.

    Onlangs kreeg Jerom’s team de taak om een gecompliceerd intern systeem te herontwerpen. Beginnend met een reeks verwarrende workflows, heeft Jerom deze chaos omgevormd tot een intuïtief en gestroomlijnd systeem dat zowel mooi als functioneel is.

    Leave A Comment

    All fields marked with an asterisk (*) are required