Data Extractie

Data extractie is het proces van het ophalen van specifieke sets van gegevens uit uiteenlopende en vaak ongestructureerde databronnen.

Strategisch Extractie Advies

Adviseren over en ontwikkelen van op maat gemaakte strategieën voor het identificeren en extraheren van gewenste data uit diverse bronnen.

Extractieproces Automatisering

Ontwerpen en toepassen van geautomatiseerde systemen om regelmatige data extractie te faciliteren, gericht op verhoging van efficiëntie en consistentie.

Data Verfijning

Optimaliseren van de verzamelde gegevens door middel van gegevenszuivering en -verrijking, om de kwaliteit en bruikbaarheid van data te verhogen.

Integratie & Dataopslag

Verzorgen van de integratie van geëxtraheerde gegevens in bestaande systemen en het waarborgen van de veiligheid van de opslag van deze data.

Laten we de wensen bespreken

Geheel vrijblijvend brengen we samen in kaart waar de wensen liggen en komen we met een passende oplossing voor jouw probleem.

Hoe verzorgen we de data extractie?

Uitdagingen bij Data Extractie

Bij data extractie kun je denken aan situaties waarin we bijvoorbeeld 1000 PDF-bestanden moeten verwerken die elk teksten, informatie en gegevens bevatten. Deze gegevens dienen omgezet te worden naar bruikbare tekstbestanden, Excel-sheets of directe imports.

Ontwikkeling van Scripts voor Data Ophaling

Voor deze taak zullen wij scripts ontwikkelen die deze data efficiënt kunnen extraheren en converteren naar de gewenste bestandsformaten.

Planning en Specificatie van Data Extractie

Voordat we beginnen, zullen we nauwkeurig bespreken welke specifieke gegevens uit de documenten geëxtraheerd moeten worden. Dit helpt ons om de extractieprocessen effectief te plannen.

Omgaan met Diverse Documentstructuren

Het is belangrijk om te benadrukken dat we documenten enkel in bulk kunnen verwerken als de referenties en/of posities in de documenten consistent zijn. Bij verschillen in lay-out zullen we alternatieve methoden moeten inzetten of voor elke lay-out een specifiek script moeten genereren.