Het Team van Solvware

De SolvCommunity, hoe werkt het. Solvware heeft een intern team met alle kern kennis en kunnen. Om een totaal oplossing te bieden voor onze kanten. Hebben wij interne / externe samenwerkingen. Hiermee werken wij dagelijks samen, ook aanvullend specialisten voor specifieke expertises.

Vrijheid

Binnen ons bedrijf krijgen zowel werknemers als stagiaires de kans gebruik te maken van vrijheid. Dit stimuleert ons team in een positieve zin om nog beter te presteren op en prettige manier.

Echtheid

We zijn geen bedrijf met een traditionele rangorde. We communiceren als vrienden naar elkaar. Ook bij de baas binnen stappen met een probleem of praatje is geen probleem.

null

Patrick Krijnen

CEO - SOFTWARE ARCHITECT

Klantgericht

We zetten ons zelf als team apart door met zijn alle een focus te leggen op de klant. Vanaf het moment dat een project gestart word, denkt iedereen mee voor een mooi resultaat.

Kwaliteit

Om tevredenheid te garanderen zetten we ons altijd wat meer in dan de gemiddelde software-ontwikkelaar. Dat extra stapje is iets wat Solvware bijzonder maakt en dat klanten erg waarderen.

null

Christina Stroescu

Head of Development

As the head of development, I focus on leading our team and fulfilling customer needs. At Solvware, we combine technical innovation with strategic thinking to strengthen and grow our brand. We rely on a clear visual strategy to achieve success both internally and externally.

null

Timo van Zanten

Head of communication

Als marketing & communicatie expert ben ik maar al te graag bezig met het vertalen van de unieke waardepropositie van het bedrijf naar boeiende marketingcommunicatie. Samenwerken staat centraal; ik werk nauw samen met alle afdelingen om ervoor te zorgen dat onze externe communicatie onze interne kracht en innovaties weerspiegelt. Ons doel is niet alleen om zichtbaar te zijn, maar ook om echt verbinding te maken met onze klanten en partners.

null

Jerom Buijs

Head of design

Als hoofd van design heb ik een scherp oog voor wat onze klanten nodig hebben.  Door het vertalen van behoeften naar effectieve en elegante ontwerpen, ontvangt  de klant altijd een resultaat om trots op te zijn.

null

Niels van Hooren

Grafisch Vormgever stagiaire

Als grafisch vormgever maak ik elementen voor een bepaald doel. Ik gebruik mijn creativiteit en mijn ervaring om dingen zoals logo’s, posters en websites te maken. Mijn doel is om uiteindelijk informatie zo duidelijk mogelijk in beelden over te brengen naar de klant.

null

Nuura Mahamoud

Development stagiaire

Als toegewijde programmeur binnen een bedrijf, integreer ik mijn passie voor technologie met een resultaatgerichte mentaliteit. Mijn inzet voor het creëren van doeltreffende
oplossingen draagt direct bij aan succes van het team en het bedrijf geheel.

null

Piet Hein Schouten

Marketing & Development

Ik ben marketeer en developer bij Solvware B.V. Mijn expertise omvat strategische marketing en front-end development

null

Rick Hufkens

Development stagiaire

Ik hecht veel waarde aan de kwaliteit van mijn werk. Als stagiaire leer ik voortdurend en streef ik ernaar om uitstekende resultaten te behalen in lopende projecten. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst talrijke klanten te ondersteunen mer geschikte software-oplossingen.

null

Sanne van Heesbeen

Marketing Stagaire

Als marketingstagiaire bij Solvware duik ik vol enthousiasme in de wereld van merkbeleving en klantcommunicatie. Ik werk aan diverse projecten, van social media campagnes tot het analyseren van klantgegevens, om te begrijpen wat onze klanten echt beweegt.

null

Bram Segboer

Development Stagiaire

Ik ben Bram Segboer, een stagiair software developer bij Solvware. Mijn passie voor coderen heeft me hier gebracht, waar ik samenwerk aan inspirerende projecten en mijn vaardigheden aanscherp. Ik ben vastbesloten om bij te dragen aan het succes van Solvware en te groeien in deze boeiende industrie. Samen streven we naar innovatie en groei, en ik ben klaar voor de uitdagingen die voor ons liggen.

null

Mahamoud Cisse

Development stagiaire

Als development stagiaire bij Solvware krijg ik veel informatie over het vak Software Developer. Hiermee kan ik alle klanten helpen doormiddel van pakketten speciaal op maat voor de klant te bouwen.

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg. Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds