Het Team van Solvware

De SolvCommunity, hoe werkt het. Solvware heeft een intern team met alle kern kennis en kunnen. Om een totaal oplossing te bieden voor onze kanten. Hebben wij interne / externe samenwerkingen. Hiermee werken wij dagelijks samen, ook aanvullend specialisten voor specifieke expertises.

Vrijheid

Binnen ons bedrijf krijgen zowel werknemers als stagiaires de kans gebruik te maken van vrijheid. Dit stimuleert ons team in een positieve zin om nog beter te presteren op en prettige manier.

Echtheid

We zijn geen bedrijf met een traditionele rangorde. We communiceren als vrienden naar elkaar. Ook bij de baas binnen stappen met een probleem of praatje is geen probleem.

null

Patrick Krijnen

CEO - SOFTWARE ARCHITECT

Klantgericht

We zetten ons zelf als team apart door met zijn alle een focus te leggen op de klant. Vanaf het moment dat een project gestart word, denkt iedereen mee voor een mooi resultaat.

Kwaliteit

Om tevredenheid te garanderen zetten we ons altijd wat meer in dan de gemiddelde software-ontwikkelaar. Dat extra stapje is iets wat Solvware bijzonder maakt en dat klanten erg waarderen.

null

Kevin Verstegen

Head of video-strategy

Als Videomaker richt ik mijzelf op de communicatie naar buiten in een uitgedachte beeldstrategie. Samen met mijn partners bij Solvware weten we zowel de branding te bewaken als uit te breiden.

null

Timo van Zanten

Head of communication

Als marketing & communicatie expert ben ik maar al te graag bezig met het vertalen van de unieke waardepropositie van het bedrijf naar boeiende marketingcommunicatie. Samen met het team zorgen we voor uitstekend maatwerk bij alle klanten en partners.

null

Jerom Buijs

Head of design

Als hoofd van design heb ik een scherp oog voor wat onze klanten nodig hebben.  Door het vertalen van behoeften naar effectieve en elegante ontwerpen, ontvangt  de klant altijd een resultaat om trots op te zijn.

null

Luca van der Kolk

Development stagiaire

Kwaliteit van werk staan bij mij hoog in het vaandel. Als stagiaire leer ik veel maar zorg ik ook voor een mooi resultaat bij lopende projecten. Ik hoop veel klanten in de toekomst te mogen helpen bij passende software-oplossingen.

null

Cristina Maria Ioana Stroescu

Development medewerker

What brought me to this company is the desire to develop and perfect my skills. Any beginning is hard, but as time goes by, I’m sure that both myself and the team will see my results. I am currently working as a backend developer, on a new technology for me, namely PhP. I work within the Reyimpo project and I will do my best to meet the client’s requirements.

null

Piet Hein Schouten

Marketing & Development

Ik ben marketeer en developer bij Solvware B.V. Mijn expertise omvat strategische marketing en geavanceerde softwareontwikkeling in PHP.

null

Jelle de Bie

Development stagiaire

Ik hecht veel waarde aan de kwaliteit van mijn werk. Als stagiaire leer ik voortdurend en streef ik ernaar om uitstekende resultaten te behalen in lopende projecten. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst talrijke klanten te ondersteunen mer geschikte software-oplossingen.

null

Teun Vrins

Marketing & Communicatie stagiaire

Gedreven om mijn passie voor marketing communicatie te benutten. Wil graag creatieve strategieën ontwikkelen en uitvoeren om doelgroepen effectief te bereiken. Klaar om te leren en bij te dragen aan het team, met oog voor detail en resultaatgerichtheid.

null

Jaimy Mathon

Development stagiaire

Als toegewijde programmeur binnen een bedrijf, integreer ik mijn passie voor technologie met een resultaatgerichte mentaliteit. Mijn inzet voor het creëren van doeltreffende
oplossingen draagt direct bij aan succes van het team en het bedrijf geheel.

null

Niels van Hooren

Grafisch Vormgever stagiaire

Als grafisch vormgever maak ik elementen voor een bepaald doel. Ik gebruik mijn creativiteit en mijn ervaring om dingen zoals logo’s, posters en websites te maken. Mijn doel is om uiteindelijk informatie zo duidelijk mogelijk in beelden over te brengen naar de klant.

null

Wilco van den Heuvel

Development stagiaire

Mijn naam is Wilco van den Heuvel, ik ben 18 jaar oud en ben een stagiair software developer. Ik assisteer bij softwareontwikkelingstaken, leer programmeren, los problemen op, werk samen met collega’s, documenteer code, voer tests uit en verbeter mijn vaardigheden onder begeleiding. Mijn doel is praktische ervaring op te doen en bij te dragen aan softwareprojecten binnen de organisatie.

null

Gienoviere Janga

Development Stagiaire

Hallo, ik ben Gino dat is een afkorting voor Gienoviere. Ik ben een software-ontwikkelaar die graag codeert in zijn vrije tijd en als carrière. Ook hou ik er van om complexe codes te schrijven en problemen op te lossen. Hoewel ik een game-ontwikkelaar ben heb ik nog steeds een passie voor web-ontwikkeling en wil ik mijn wegvaardigheden uitbreiden. Ik ben van plan dat via Solvware te doen.

null

Milan van Hemert

Development stagiaire

Als stagiaire bij Solvware krijg ik veel informatie over het vak Software Developer. Hiermee kan ik alle klanten helpen doormiddel van pakketten speciaal op maat voor de klant te bouwen. Samen met mijn collega’s vormen wij een sterk team dat veel aan kan en probeert altijd voor u klaar te staan.

null

Bram Segboer

Development Stagiaire

Ik ben Bram Segboer, een stagiair software developer bij Solvware. Mijn passie voor coderen heeft me hier gebracht, waar ik samenwerk aan inspirerende projecten en mijn vaardigheden aanscherp. Ik ben vastbesloten om bij te dragen aan het succes van Solvware en te groeien in deze boeiende industrie. Samen streven we naar innovatie en groei, en ik ben klaar voor de uitdagingen die voor ons liggen.

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg. Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds