Branding & Identiteit

Het creëren van een sterke merkidentiteit is van fundamenteel belang voor bedrijven die een blijvende indruk willen maken, zich willen onderscheiden in de markt en een trouwe klantenkring willen opbouwen.

Merk Personalisatie

Ontwikkeling van een unieke stijl die de kernwaarden en persoonlijkheid van je merk belichamen, waardoor klanten zich op een authentieke manier met je merk verbonden voelen.

Visuele Storytelling

Creëren van een samenhangend visueel verhaal dat de geschiedenis, missie en visie van je merk communiceert, waardoor je een blijvende indruk bij je publiek achterblijft.

Merkimplementatie

Een succesvolle merkidentiteit gaat verder dan alleen design. Het gaat om de integratie van deze identiteit in alle facetten van jouw onderneming.

Evolutie & Merkbeheer

Naarmate markten evolueren, doen merken dat ook. We zorgen voor een levendige merkidentiteit die met de tijd meegroeit en zich aanpast aan nieuwe trends en marktomstandigheden.

Branding projecten van Solvware

Cineworks Logo & Designs

Ontdek het project

Geert-Jan de Kok logo's & Designs

Ontdek het project

Cineworks Visitekaartje

Ontdek het project

Huisstijl Design - Snaphaan

Ontdek het project

Laten we de wensen bespreken

Geheel vrijblijvend brengen we samen in kaart waar de wensen liggen en komen we met een passende oplossing voor jouw probleem.

Ontwikkelproces

1. Merkonderzoek

We starten met een diepgaand onderzoek naar jouw bedrijf, de markt en jouw concurrenten om een diep inzicht te krijgen in jouw unieke waardepropositie en hoe we deze kunnen versterken door middel van branding.

2. Merkstrategie

Op basis van het merkonderzoek ontwikkelen we een op maat gemaakte merkstrategie die aansluit bij jouw bedrijfsvisie en -doelstellingen en die de basis zal vormen voor het creëren van een sterke merkidentiteit.

3. Design & identiteitscreatie

Met de opgestelde merkstrategie als leidraad ontwerpen we jouw wensen en ideeën rondom de visuele en verbale elementen die je met jouw merk (opnieuw) zou willen vormgeven."

4. Implementatie & richtlijnen

"Jouw nieuwe merkidentiteit wordt zorgvuldig geïmplementeerd over alle kanalen en contactpunten. "

5. Merkactivatie & Beheer

"We lanceren jouw merkidentiteit in de markt en blijven naar behoefte betrokken bij het monitoren en beheren van je merk."