Foto & Video

Beelden kunnen verhalen vertellen, emoties oproepen en onvergetelijke indrukken achterlaten.

Fotografie

Met oog voor detail leggen we jouw wensen vast. Een breed scala van fotodiensten zijn mogelijk van fotografie van producten tot foto's van het kantoor, altijd met het doel jouw boodschap visueel te versterken.

Videoproductie

Videoproductiediensten zijn de kern van jouw storytelling. We maken gebruik van de nieuwste technologie├źn om boeiende en creatieve video's te maken die jouw doelgroep aanspreken en betrekken.

Postproductie

In de postproductiefase tillen we jouw foto- en videomateriaal naar een hoger niveau met professionele bewerking, kleurcorrectie en grafische toevoegingen die zorgen voor een afgewerkt en gepolijst eindproduct.

Animatie & Graphics

Breng jouw boodschap tot leven met onze animatie- en motion graphics-diensten, waarbij we statische beelden omzetten in boeiende visuele verhalen die de aandacht trekken en de verbeelding prikkelen.

Foto's van Solvware

Uitgebreide webshop - Geert-Jan de Kok BV

Ontdek het project

Laten we de wensen bespreken

Geheel vrijblijvend brengen we samen in kaart waar de wensen liggen en komen we met een passende oplossing voor jouw probleem.

Ontwikkelproces

1. Concept & Planning

Na een creatief overleg leggen we de visuele doelen vast en plannen we de fotoshoot of videoproductie, zorgvuldig afgestemd op je boodschap en doelgroep.

2. Productievoorbereiding

Gebaseerd op de conceptfase, bereiden we alle aspecten van de productie voor, inclusief de selectie van locaties, modellen, en de opbouw van de set.

3. Capture & opname

Tijdens de capturefase brengen we het plan tot leven, met aandacht voor elk detail tijdens de fotoshoot of videoproductie, en leggen we de beelden vast die jouw verhaal vertellen.

4. Nabewerking

In de nabewerkingsfase worden de beelden en video's geperfectioneerd met professionele bewerkingstechnieken, zodat het eindresultaat jouw visie weerspiegelt.

5. Levering & Feedback

We presenteren de foto's en video's voor jouw goedkeuring. Op basis van de feedback doen we eventuele aanpassingen, waarna we het voltooide materiaal aanleveren."