Data Migratie

Data migratie is een complex proces waarbij data veilig en effectief wordt overgezet van het ene systeem naar het andere.

Migratieplanning

Ontwikkelen van een op maat gemaakte migratiestrategie die past bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Data Cleaning

Analyseren en opschonen van gegevens om duplicaten en inconsistenties te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat alleen de meest accurate en relevante gegevens worden gemigreerd naar het nieuwe systeem.

Systeem- en Applicatie-integratie

Het ontwerpen en implementeren van integraties tussen oude en nieuwe systemen om continuïteit en minimale verstoring van bedrijfsprocessen te waarborgen.

Datavalidatie & Kwaliteitsborging

Het controleren van gegevens op integriteit en nauwkeurigheid na migratie. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat de gemigreerde gegevens correct en bruikbaar zijn binnen de nieuwe omgeving.

Laten we de wensen bespreken

Geheel vrijblijvend brengen we samen in kaart waar de wensen liggen en komen we met een passende oplossing voor jouw probleem.

Hoe verzorgen we de data migratie?

Complexiteit Data Migratie

Data migraties kunnen vaak erg complex zijn, zeker omdat het vaak zo kan zijn dat er veel data uit veel verschillende soorten bestanden gehaald moet worden. Dit zorgt ervoor dat het normaal vaak al snel erg duur wordt. Bij Solvware hebben we meerdere werkwijzen en tools om ons hierbij te helpen.

Scriptontwikkeling

We gaan samen in gesprek om te inventariseren waar de verbindingen liggen en hoe we die kunnen maken. We maken vervolgens scripts die dit in bulkprocessen voor ons doen.

Data Verificatie & Import/Output

We lopen de data na met jullie en vervolgens doen we de import in het betreffende systeem of output in de gewenste bestandsvorm.