Markttrading

Als 100% Nederlandse onderneming biedt Markttrading een uniek platform waar gebruikers kunnen kopen, verkopen, veilen en bieden met het ultieme gemak en vertrouwen. Oorspronkelijk gepland als een upgrade van een bestaande site, realiseerde Solvware al snel dat alleen een volledige herontwikkeling zou voldoen aan de ambitieuze visie van Markttrading.

 

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Verbeteringen aanbrengen aan een online marktplaats die vol fouten zat. De eigenaar kon met het bestaande platform niet verder en zocht in eerste instantie vooral ondersteuning om de huidige problemen aan te pakken.

Oplossing geboden

Solvware is in eerste instantie aan de slag gegaan met de huidige problemen aanpakken, maar uiteindelijk is besloten een volledig nieuw sterk platform te bouwen

Uniek vanuit Solvware

Snel schakelen van verschillende complexe werkzaamheden en effectieve doordachte oplossingen bieden.

Webplatform

De nieuwe website van Markttrading is ontworpen met het oog op intuïtieve navigatie en responsiviteit, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen zoeken, kopen, verkopen, en bieden op een scala aan producten en diensten. Veiligheid staat centraal, met geavanceerde beveiligingstechnologieën om persoonlijke gegevens en transacties te beschermen tegen cyberdreigingen.

Naast de basisfunctionaliteiten, introduceert Markttrading spannende veilingen en de mogelijkheid om unieke items te ontdekken, wat zorgt voor een dynamische en interactieve winkelervaring. De site streeft ernaar om een lage drempel te handhaven, zodat iedereen, van casual shoppers tot serieuze verzamelaars, kan deelnemen en genieten van het platform.

Op naar een lange samenwerking

De begeleiding van Cineworks om verdere slagen in de markt te kunnen maken gaat uiteraard gewoon door. Zo verzorgen wij naast de inhoud tevens hun SEO, Social Media en Google Ads (SEA).