BNI Sprookwijck

BNI Sprookwijck is een levendige netwerkclub die ondernemers helpt om hun zakelijke netwerk uit te breiden en hun professionele vaardigheden te verbeteren. Met een focus op gestructureerde netwerkevenementen, biedt BNI Sprookwijk een platform voor groei en samenwerking.

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Bij BNI Sprookwijck waren ze op zoek naar een partner die hen kon helpen met het ontwerpen van een nieuwe, dynamische website. Deze website moest niet alleen de activiteiten van de club presenteren, maar ook een platform bieden voor gastinschrijvingen en ledeninformatie.

Oplossing geboden

Solware heeft een volledig nieuwe website ontwikkeld die fungeert als een centraal punt waar leden en nieuwe bezoekers eenvoudig toegang hebben tot essentiële informatie en snel contact kunnen opnemen.

Uniek vanuit Solvware

We hebben gezorgd voor een naadloze navigatie en een aantrekkelijk ontwerp dat de professionele en gastvrije sfeer van BNI Sprookwijck weerspiegelt.

Website

Wij hebben voor BNI Sprookwijck een geheel nieuwe website ontworpen die hun dynamische karakter en uitgebreide diensten weerspiegelt. De website fungeert als een centraal punt waar leden en nieuwe bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot essentiële informatie en direct contact kunnen opnemen.

Op naar een lange samenwerking

Dankzij de nauwe samenwerking tussen BNI Sprookwijck en Solware, is er een moderne en functionele website ontstaan die perfect aansluit bij de behoeften van de netwerkclub. Deze nieuwe online aanwezigheid versterkt de mogelijkheden voor groei en interactie binnen de BNI-gemeenschap.