Websysteem

Als bedrijf wil je gewoon een systeem dat altijd werkt en is ingericht volgens je eigen wensen. Wij gaan graag de uitdaging aan om dit voor jou te verzorgen.

Frontend

We ontwikkelen het design van jouw websysteem en zorgen voor een goede gebruikerservaring over alle apparaten en schermformaten heen.

Backend

Onze backend ontwikkelingsdiensten vormen de kern van jouw websysteem, met een stevige focus op functionaliteit, schaalbaarheid, beveiliging en databasebeheer.

Full Stack

Voor een volledige ontwikkelingsoplossing combineren we de frontend en de backend om een systeem te creëren wat de functionaliteiten biedt voor alle gebruikers.

Onderhoud & Support

Naast de ontwikkeling bieden we ook doorlopend onderhoud en support voor websystemen aan.

Laten we de wensen bespreken

Geheel vrijblijvend brengen we samen in kaart waar de wensen liggen en komen we met een passende oplossing voor jouw probleem.

Ontwikkelproces

1. Behoefteanalyse

Na het adviesgesprek beginnen we met het vaststellen van de functionele en technische vereisten van jouw websysteem voor een op maat gemaakte oplossing.

2. Systeemontwerp

Op basis van de behoefteanalyse ontwikkelen we een uitgebreid ontwerp dat zowel de visuele als technische blauwdruk van jouw project omvat.

3. Ontwikkeling

Tijdens de ontwikkelingsfase transformeren onze ontwikkelaars het ontwerp in een functionerende website of webapplicatie en houden we je op de hoogte tijdens dit proces.

4. Testen

In de testfase wordt jouw project grondig geëvalueerd om zeker te stellen dat het vrij is van bugs en optimaal functioneert op alle platforms en apparaten.

5. Lancering

Na goedkeuring wordt jouw websysteem gelanceerd. We zorgen niet alleen voor een soepele overgang naar live gebruik, maar bieden ook onderhoud & support aan.