Blixxem

Blixxem is vanuit een vriendengroep uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming met meer dan 300 medewerkers verspreid over heel Nederland.Bij Solvware hebben we de kans gehad om een significante rol te spelen in de groei en transformatie van Blixxem door hun website te bouwen en een maatwerk CRM-systeem te leveren.

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Toen Blixxem bij ons kwam, waren ze op zoek naar een partner die niet alleen hun website kon vernieuwen, maar die ook de technologische expertise had om een op maat gemaakt CRM-systeem te ontwikkelen.

Oplossing geboden

Solvware heeft een volledig nieuwe website ontwikkeld samen met een op maat gemaakt CRM-systeem dat specifiek is afgestemd op de behoeften van Blixxem.

Uniek vanuit Solvware

De unieke aanpak van Solvware lag in de integratie van geavanceerde tools voor resourceplanning, klantbeheer en communicatie binnen het CRM-systeem, wat Blixxem in staat stelt om hun dienstenaanbod overzichtelijk en effectief te beheren.

Website

Wij hebben voor Blixxem een geheel nieuwe website ontworpen die hun dynamische karakter en uitgebreide dienstverlening weerspiegelt. De website fungeert als een centraal punt waar klanten en medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot essentiële informatie en direct contact kunnen opnemen.

Op naar een lange samenwerking

De begeleiding van Cineworks om verdere slagen in de markt te kunnen maken gaat uiteraard gewoon door. Zo verzorgen wij naast de inhoud tevens hun SEO, Social Media en Google Ads (SEA).

CRM-systeem

hebben we een op maat gemaakt CRM-systeem ontwikkeld dat specifiek is afgestemd op de behoeften van Blixxem. Dit systeem stelt hen in staat om hun brede spectrum aan diensten effectief te beheren en biedt geavanceerde tools voor resourceplanning, klantbeheer en communicatie.