Skinuals

Met een groeiend assortiment aan producten en nieuwe verkooppunten, werd het vorig jaar steeds duidelijker dat onze oude website toe was aan een flinke upgrade. De plannen voor de toekomst en de vele nieuwe supplementen die eraan komen, maakten het noodzakelijk om zowel het design als de functionaliteit van de website grondig aan te pakken.

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Met een groeiend assortiment aan producten en nieuwe verkooppunten werd het duidelijk dat Skinuals' oude website een grondige upgrade nodig had, inclusief design en functionaliteit.

Oplossing geboden

Solvware B.V. heeft een nieuwe uitgebreide website voor Skinuals ontwikkeld die doorlinkt naar de shop waar klanten gelijk producten kunnen kopen.

Uniek vanuit Solvware

Solvware biedt een geïntegreerde oplossing door tegelijkertijd de problemen op te lossen door een nieuwe website te bouwen met een koppeling naar de shop en ook door het social media beheer uit handen te nemen.

Resultaat

De nieuwe website heeft een solide basis gecreëerd voor Skinuals om hun ambitieuze plannen te realiseren en hun online aanwezigheid te verbeteren.

Website

Het team van Solvware werkte nauw samen met Skinuals om een diepgaand inzicht te krijgen in hun behoeften en visie. Dit resulteerde in een website die niet alleen visueel in lijn was met het merkimago van Skinuals, maar ook uitgerust was met verbeterde beveiligingsmaatregelen om toekomstige virusaanvallen te voorkomen. Daarnaast implementeerde Solvware een abonnementsmodel voor social media beheer, waardoor Skinuals hun focus kon verleggen naar kernactiviteiten zoals productontwikkeling en marktexpansie.

Op naar een lange samenwerking

De lancering van de nieuwe website markeerde een significante verbetering in de online aanwezigheid van Skinuals. De site werd warm ontvangen door zowel nieuwe als bestaande klanten, die de verbeterde navigatie en de professionele uitstraling waardeerden.