Signpeople

Sign People, een vooraanstaande speler op het gebied van reclame en bedrijfscommunicatie,  stond voor de uitdaging om hun analoge bestelsysteem om te zetten naar een modern, digitaal systeem. 

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Digitalisering van bestellingen. Analoog systeem omzetten naar digitaal en gebruiksvriendelijk systeem met meer features zoals uren klokken en facturatie.

Oplossing geboden

SolvCRM met geïntegreerd maatwerk bestelsysteem in SolvCRM, formulieren kunnen gelijk worden opgeslagen met toegang overal.

Uniek vanuit Solvware

Een klantspecifieke, nichegerichte oplossing die de standaardfunctionaliteiten van SolvCRM combineert met maatwerk, resulterend in een systeem dat eenvoudig en gebruiksvriendelijk is.

CRM-systeem

De primaire uitdaging voor Sign People was het vervangen van hun analoge bestelprocessen door een digitaal platform dat zowel gebruiksvriendelijk als veelzijdig was. Het nieuwe systeem moest naadloos integreren met bestaande workflows, terwijl het toevoegen van functionaliteiten zoals realtime urenregistratie voor medewerkers en een geautomatiseerd facturatiesysteem essentieel waren voor verdere groei.

Solvware heeft SolvCRM ontwikkeld, een op maat gemaakt CRM-systeem, specifiek aangepast aan de behoeften van Sign People. Dit systeem centraliseert alle klantgegevens en bestelprocessen in één platform + alle extra functies zoals uren klokken en facturatie.

Op naar een lange samenwerking

De implementatie van SolvCRM heeft geleid tot aanzienlijke operationele verbeteringen binnen Sign People. De tijd nodig voor het verwerken van bestellingen is drastisch gereduceerd, terwijl de algehele efficiëntie en klanttevredenheid zijn verhoogd.