Reyimpo

Reyimpo is een expert in het ontwerpen en vervaardigen van opslagtanks en silo’s uit staal en roestvrij staal. In nauwe samenwerking met Reyimpo hebben we een op maat gemaakt CRM-systeem ontwikkeld dat is afgestemd op hun specifieke zakelijke behoeften. 

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Een systeem voor het digitaliseren van tijdregistratie in een magazijn, met als uitgangspunten de vervanging van het oude stempelkaartsysteem door een iPad met aangepaste software.

Oplossing geboden

Prijstechnisch aantrekkelijke oplossing geboden door het standaard crm-systeem te gebruiken en om te bouwen naar een iPad-vriendelijk systeem

Uniek vanuit Solvware

Programmeur op locatie voor implementatie en volledig naar de wens van de klant

Resultaat

De succesvolle implementatie van het maatwerk CRM-systeem betekent niet alleen een verbeterde operationele efficiëntie voor Reyimpo, maar ook een versterking van hun vermogen om op een meer strategisch niveau met klanten om te gaan en hun zakelijke doelen te bereiken.

Crm-systeem

Het nieuwe CRM-systeem biedt Reyimpo een geïntegreerd platform om klantrelaties te beheren en de communicatie te stroomlijnen. Responsief ontwerp en intuïtieve interfaces maken het gebruiksvriendelijk op verschillende apparaten, waardoor het personeel flexibel kan werken. Met deze oplossing beschikt Reyimpo over krachtige tools om gegevensgestuurde beslissingen te nemen, de productiviteit te verhogen en de groei van hun bedrijf te ondersteunen.

Op naar een lange samenwerking

Met de implementatie van het op maat gemaakte CRM-systeem heeft Reyimpo een stevige basis gelegd voor toekomstige technologische integraties en bedrijfsuitbreidingen.