Snaphaan Schoenen

De nieuwe website van Snaphaan Schoenen is meer dan alleen een esthetische upgrade. Het is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke platform geworden dat klanten begeleidt bij het vinden van schoenen die passen bij hun behoeften en zelfs bij voet- en beenklachten.
Logo design

Snaphaan Schoenen

Snaphaan Schoenen, een symbool van vakmanschap en kwaliteit, heeft onlangs een opmerkelijke digitale metamorfose ondergaan. Solvware, een toonaangevend software development bedrijf, heeft een geheel nieuwe website gelanceerd die niet alleen visueel modern is, maar ook innovatieve functionaliteiten introduceert, zoals de veelgeprezen “klachtwijzer”.

De nieuwe website van Snaphaan Schoenen is meer dan alleen een esthetische upgrade. Het is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke platform geworden dat klanten begeleidt bij het vinden van schoenen die passen bij hun behoeften en zelfs bij voet- en beenklachten. De klachtwijzer, een opvallende toevoeging, stelt bezoekers in staat om hun specifieke klachten te selecteren en vervolgens aanbevelingen te ontvangen voor schoenen die deze klachten verlichten.

De lancering van deze functie heeft veel lof gekregen van klanten, die de klachtwijzer als een waardevol hulpmiddel beschouwen. Het biedt niet alleen productinformatie, maar ook advies op maat, waardoor het online winkelen bij Snaphaan Schoenen een zorgzame en persoonlijke ervaring wordt.

De vernieuwde website vertegenwoordigt niet alleen een technologische vooruitgang, maar belichaamt ook de toewijding van Snaphaan Schoenen om klanten te voorzien van niet alleen hoogwaardige schoenen, maar ook van zorg en expertise die verder gaan dan de standaard winkelervaring.

Met deze stap heeft Snaphaan Schoenen niet alleen hun online aanwezigheid versterkt, maar ook een brug geslagen tussen kwaliteitsproducten en persoonlijke zorg, waardoor het winkelen voor schoenen een meer zinvolle en verrijkende ervaring wordt voor hun gewaardeerde klanten.

Onze activiteiten

Branding, Design, web ontwikkeling,
website ontwikkeling, online marketing.

Solvware activiteiten

Snaphaan Schoenen, Waalwijk

Onze partner

Website & webshop ontwikkeling,
App ontwikkeling, Web applicatie ontwikkeling,
Software ontwikkeling, Online marketing

Skills

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Solvware voor u betekenen?

Laat de talenten van Solvware uw ICT kopzorgen wegnemen. Met een eerlijk en onafhankelijk advies, ongeëvenaarde kennis en met uw belangen in het vizier.

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds