MarktTrading – Een opkomend platform om diverse goederen te verkopen

MarktTrading is een van de nieuwste klanten van Solvware, een opkomend platform om diverse goederen te verkopen. Hoewel het platform van MarktTrading al bestond, kwam MartTrading naar Solvware toe omdat ze tegen verschillende problemen aanliepen op hun platform.
Logo design
Header designs

MarktTrading – Een opkomend platform om diverse goederen te verkopen

Solvware helpt onze nieuwe klant MarktTrading met probleemloze productimport en hosting

MarktTrading is een van de nieuwste klanten van Solvware, een opkomend platform om diverse goederen te verkopen. Hoewel het platform van MarktTrading al bestond, kwam MartTrading naar Solvware toe omdat ze tegen verschillende problemen aanliepen op hun platform. Ondanks hun eigen expertise, kregen ze deze problemen niet zelf verholpen. Dit probleem had betrekking op de productimport, die niet soepel verliep. Solvware heeft dit probleem snel en efficiënt opgelost, hiermee markeren wij de start van een prettige en langdurige samenwerking

Betrouwbare website hosting op een VPS

Een van de eerste stappen die Solvware heeft ondernomen voor MarktTrading was het overnemen van de website hosting en het verplaatsen ervan naar onze eigen VPS (Virtual Private Server). Door de website te verhuizen naar onze betrouwbare hostingomgeving, kan MarktTrading rekenen op een stabiele online aanwezigheid met minimale downtime. Door de groei en ontwikkeling van het platform, kon hun toenmalige hosting provider niet de support en aanpasbaarheid aanbieden die het platform nodig had.

Probleemloze productimport met XML-bestanden

Een cruciale functionaliteit voor MarktTrading was het importeren van artikelen/listings via XML-bestanden. Solvware heeft hiervoor een oplossing op maat ontwikkeld, waardoor MarktTrading nu probleemloos productinformatie kan importeren in hun systeem. Door gebruik te maken van gestructureerde XML-bestanden kunnen ze eenvoudig nieuwe producten toevoegen, bijwerken of verwijderen, waardoor het beheer van hun assortiment efficiënter en foutloos verloopt, vooral voor aangesloten 3e partijen.

Ontwikkeling van een API voor informatieopvraging

Om MarktTrading te voorzien van actuele informatie, heeft Solvware een API ontwikkeld waarmee verschillende gegevens kunnen worden opgehaald. Deze API stelt MarktTrading in staat om relevante informatie over producten, zoals de importstatus, op te halen en te integreren in hun systeem. Hierdoor hebben ze altijd toegang tot real-time gegevens die nodig zijn voor een vlotte bedrijfsvoering.

Een probleemloze samenwerking

Solvware heeft met succes de problemen van MarktTrading opgelost en zal blijven samenwerken om verdere optimalisaties en verbeteringen te ontwikklen. Door de hosting over te nemen, de productimport te stroomlijnen en een API te ontwikkelen, heeft Solvware bijgedragen aan een efficiënte en probleemloze werking van het platform van MarktTrading.

Als u geïnteresseerd bent in het ontdekken van de vele mogelijkheden die Solvware te bieden heeft, nodigen wij u uit om zelf te ervaren hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen. Neem een kijkje op onze website en ontdek wat Solvware voor u kan betekenen!

Neem ook vooral een kijkje op het platform van onze klant:
Link naar de website van MarktTrading: https://markttrading.eu

Links websites:

https://markttrading.eu

Quote designs

Onze activiteiten

Branding, Design, web ontwikkeling,
website ontwikkeling, online marketing.

Solvware activiteiten

Calculatie.Restaurant, Waalwijk

Onze partner

Website & webshop ontwikkeling,
App ontwikkeling, Web applicatie ontwikkeling,
Software ontwikkeling, Online marketing

Skills

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Solvware voor u betekenen?

Laat de talenten van Solvware uw ICT kopzorgen wegnemen. Met een eerlijk en onafhankelijk advies, ongeëvenaarde kennis en met uw belangen in het vizier.

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds