Cineworks – Video & 3D animaties

Cineworks video en 3D animatie & animaties voor bedrijven en organisaties. Een website voor videografie en animatie. Dit kan natuurlijk niet zomaar een website zijn. Video is essentieel in een site voor een videograaf.
Quote designs
Header designs
Visitekaartjes design

Offerte design

Cineworks – Video & 3D animaties

Cineworks video en 3D animatie & animaties voor bedrijven en organisaties. Een website voor videografie en animatie. Dit kan natuurlijk niet zomaar een website zijn. Video is essentieel in een site voor een videograaf.

Toch had Kevin al meerdere malen veel geld besteed aan een goede mooie website. tenminste dit was de intentie. Helaas zonder baat. Na meerdere keren proberen, had hij zoiets. Als jullie het niet kunnen doe ik het zelf wel. Hij had een mooie site gemaakt. Maar helaas kwamen er maar geen online conversies. Dit moest anders zei Kevin, en kwam bij Solvware terecht.

Wij zijn alles opnieuw gaan uitdenken en gaan ontwikkelen. Wat past nu bij Cineworks en wat past bij de doelgroepen. Solvware heeft een geweldige site ontwikkeld, waar al direct conversies uit werden gehaald. Nu ook verzorgen wij de SEO, SEA & de Social Medias van Cineworks. Want wat is er nu fijner als goed werkende en effectieve marketing, systemen, sites & campagnes.

Logo box Design
Favicon

Cineworks – Video & 3D animaties

Cineworks video en 3D-animatie & animaties voor bedrijven en organisaties.
Wat stelt een website voor video en animatie voor zónder video? Helemaal niets natuurlijk! Daarom creëerde Solvware samen met eigenaar en filmmaker/animator Kevin Verstegen van Cineworks een op maat gemaakte dynamische website waarin hij zijn bedrijf en diverse visuele activiteiten optimaal kan laten zien aan zijn potentiële klanten.

Kevins bedrijf heeft in het verleden al meerdere dure maar onsuccesvolle pogingen gedaan om een mooie website voor Cineworks te laten bouwen. Keer op keer viel het uiteindelijke resultaat toch tegen. ‘Als jullie het niet kunnen, dan doen we het zelf wel!’ dacht hij vervolgens. Maar helaas leverde ook hun eigen zelfgebouwde website geen enkele online conversie op. ‘Dit moet anders’ zei Kevin, en kwam uiteindelijk bij Solvware terecht.

We zijn Kevin en zijn team vervolgens actief gaan begeleiden in het traject van offerte tot opnieuw opbouwen van de huisstijl en aanscherpen van hun businessmodel. Zo is er een nieuwe look and feel van de website die gebaseerd is op een bestaand logo.
Om verdere groei te creëren zijn we samen gaan brainstormen en ontwikkelen rond de vraag ‘Wat past nu bij Cineworks en wat past bij de doelgroepen?’. De productfocus ligt tegenwoordig dan ook vooral op animatie en 3D-animaties en in toenemende mate richt Cineworks zich op grotere bedrijven.

De eigentijdse dynamische website voldeed aan alle verwachtingen. En dat niet alleen; al snel kwamen de eerste aanvragen voor conversies binnen. Resultaat: een zeer tevreden Kevin en zijn team.

De begeleiding van Cineworks om verdere slagen in de markt te kunnen maken gaat uiteraard gewoon door. Zo verzorgen wij naast de inhoud tevens hun SEO, Social Media en Google Ads (SEA).

Links websites:

https://cineworks.nl/

Onze activiteiten voor Cineworks

Branding, Design, web ontwikkeling,
website ontwikkeling, online marketing.

Solvware activiteiten

Cineworks, ‘s-Gravenmoer

Onze partner

Website & webshop ontwikkeling,
App ontwikkeling, Web applicatie ontwikkeling,
Software ontwikkeling, Online marketing

Skills

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Solvware voor u betekenen?

Laat de talenten van Solvware uw ICT kopzorgen wegnemen. Met een eerlijk en onafhankelijk advies, ongeëvenaarde kennis en met uw belangen in het vizier.

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds