Nicole's Hair en Make-up

In nauwe samenwerking met Nicole hebben we haar visie en merkidentiteit vertaald naar een online platform dat niet alleen esthetisch aanspreekt, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk is.

 

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Herontwikkeling van kapperswebsite en verbeteren van de verkoop van producten

Oplossing geboden

Volledige website met nieuwe huisstijl ontwikkeld afgestemd op de klanten.

Uniek vanuit Solvware

Persoonlijke begeleiding bij het hele traject en het maken van content voor de social media en de website.

Website

We hebben aandacht besteed aan een intuïtieve navigatiestructuur, zodat klanten gemakkelijk door de verschillende diensten en portfolio-items kunnen bladeren.

De implementatie van een geïntegreerde afsprakenplanner en een blogsectie heeft niet alleen de interactie met klanten verbeterd, maar ook de betrokkenheid vergroot. Door gebruik te maken van responsieve webdesigntechnieken zorgen we ervoor dat de website optimaal functioneert op zowel desktops als mobiele apparaten.

Op naar een lange samenwerking

De lancering van de vernieuwde website heeft niet alleen de online aanwezigheid van Nicole’s Hair & Make-up versterkt, maar heeft ook bijgedragen aan een verbeterde klantenervaring en een verhoogde bekendheid van het merk in de beauty- en fashionsector. Het was een genoegen om samen te werken aan dit project en de unieke flair van Nicole’s Hair & Make-up te vertalen naar een boeiende digitale ervaring.