Movanta

Ontmoet Movanta®, een toonaangevende leverancier van grondverzetmachines, die een uitgebreid assortiment biedt voor diverse projectbehoeften. Als partner van Movanta® heeft Solvware met trots samengewerkt aan de ontwikkeling van een dynamische online oplossing die hun klantenkring zou bedienen.

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Bij Movanta® willen we we een goede website waarbij we klanten voorzien van een uitgebreid assortiment grondverzetmachines voor diverse projectbehoeften, met verhuurlocaties in Zuid-Nederland.

Oplossing geboden

Met de deskundige hulp van Solvware hebben we een gebruiksvriendelijke website ontwikkeld om ons assortiment en onze diensten in de schijnwerpers te zetten.

Uniek vanuit Solvware

Solvware heeft zich toegelegd op het begrijpen van de specifieke behoeften van Movanta en heeft een dealerwebsite ontwikkeld die koppelt aan partner Geert Jan De Kok BV

Resultaat

Met de lancering van de vernieuwde website kunnen klanten nu gemakkelijk ons assortiment bekijken en de juiste machine voor hun project vinden.

Website

De website die Solvware voor Movanta® heeft ontwikkeld, is meer dan alleen een digitaal platform; het is een venster naar een uitgebreid assortiment grondverzetmachines en een toegangspoort tot professionele ondersteuning. Met een strak ontwerp en intuïtieve navigatie stelt de website klanten in staat om snel en gemakkelijk de juiste machines te vinden voor hun projectbehoeften.

Op naar een lange samenwerking

Door gebruik te maken van moderne technologieën en een diepgaand begrip van de sector, heeft Solvware een online ervaring gecreëerd die naadloos aansluit bij de behoeften van Movanta's klanten, waarbij gebruiksgemak en informatieve inhoud centraal staan.