Le Pecheur

Voor “Le Pecheur Vaartochten”, geleid door het enthousiaste duo Peter en Juliette Bevelander, hebben we een unieke digitale haven gecreëerd met een op maat gemaakte website. Ons doel was om de charme van hun maritieme onderneming vast te leggen en tegelijkertijd een online platform te bieden dat naadloos aansluit bij hun passie voor varen.

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Meer zichtbaarheid maar op een manier die de ervaring aanbood weergeeft

Oplossing geboden

Een nieuwe website met video interactie en een unieke presentatie wijze waarbij de ervaring van een boottocht bij Le Pecheur online kan worden ervaren

Uniek vanuit Solvware

Aspecten van een offline ervaring digitaal maken met beeld, tekst en kleur

Resultaat

Waarde volle aanvragen meer gericht op 10 personen en minder. Meer bezoekers en meer complimenten over de online ervaring. Zichtbaar resultaat, dat is waar solvware voor staat

Website

In nauw overleg met Peter en Juliette hebben we de specifieke behoeften van “Le Pecheur Vaartochten” geïdentificeerd. Het ontwerp van de website ademt de sfeer van avontuur en ontspanning, waarbij de kleuren en visuele elementen de unieke ervaring van hun vaartochten weerspiegelen.

Functionaliteit stond centraal bij de ontwikkeling van de site. We hebben geavanceerde functies geïntegreerd, zoals een intuïtieve boekingsmodule, waardoor potentiële klanten moeiteloos hun plaats aan boord kunnen reserveren. De website biedt ook een boeiende virtuele rondleiding door de verschillende vaartochten, waardoor bezoekers een voorproefje krijgen van de prachtige omgeving waarin ze zullen varen.

 

Op naar een lange samenwerking

Met de succesvolle lancering van de op maat gemaakte website heeft “Le Pecheur Vaartochten” niet alleen de online aanwezigheid versterkt, maar ook de toegankelijkheid voor hun publiek vergroot. De website weerspiegelt niet alleen de professionaliteit van hun onderneming, maar ook de warme gastvrijheid die kenmerkend is voor de vaartochten van Peter en Juliette.