Geert Jan De Kok BV

Bij Solvware hebben we met enthousiasme samengewerkt met Geert-jan de Kok Grondverzetmachines om een nieuwe website te ontwikkelen die hun online aanwezigheid versterkt. Onze benadering betrof het gebruik van uitlegkaarten, speciaal ontworpen voor onze ontwikkelaars, om de kenmerken van de website duidelijk en begrijpelijk in kaart te brengen.

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Een grote, overvolle en trage website met veel producten vereenvoudigen en moderniseren.

Oplossing geboden

Ontwikkeling van een nieuwe website met aanzienlijke opslagmogelijkheden en gebruik van slimme technieken (gebruik van twee servers voor extra opslagcapaciteit) om de website snel en efficiënt te laten functioneren.

Uniek vanuit Solvware

De aanpak van extra werkzaamheden en de creatie van dealerwebsites, waardoor het mogelijk is voor dealers om hun eigen omgevingen en pagina’s te hebben gebaseerd op de hoofdsite.

Resultaat

De website richt zich nu meer op grotere bedrijven, wat heeft geleid tot een duidelijke verbetering in de presentatie en positionering van Cineworks in de markt.

Website

De gemaakte uitlegkaarten fungereerde als blauwdrukken en gidsen voor onze ontwikkelaars, waarop stap voor stap wordt uitgelegd hoe de verschillende features van de website moeten worden geïntegreerd. Van de navigatiestructuur tot aan specifieke functionaliteiten, de kaarten dienden als praktische tools om ervoor te zorgen dat het ontwikkelproces gestroomlijnd verloopt.

 

Door de complexiteit van webontwikkeling te vertalen naar eenvoudige visuele stappen, kunnen onze ontwikkelaars zich beter richten op de implementatie van de gewenste functies. Deze aanpak bevordert niet alleen een efficiënte ontwikkeling, maar zorgt er ook voor dat het eindresultaat nauw aansluit bij de verwachtingen van Geert-jan de Kok Grondverzetmachines.

Op naar een lange samenwerking

Met de uitlegkaarten als leidraad hebben we niet alleen een website gecreëerd die functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar hebben we ook gezorgd voor een ontwikkelingsproces dat gestructureerd en doelgericht is. De samenwerking met Geert-jan de Kok Grondverzetmachines illustreert de kracht van duidelijke communicatie en visualisatie in het realiseren van effectieve en doelgerichte weboplossingen.

Marketing

Onze aanpak voor Geert-jan de Kok Grondverzetmachines omvatte een zorgvuldig ontworpen strategie die nauw aansloot bij hun unieke merkidentiteit. Door gebruik te maken van logoboxen en header designs die naadloos integreerden met hun huisstijl, hebben we gezamenlijk een consistente en herkenbare online uitstraling gecreëerd.