CWS Coffee Service

Voor CWS Coffee Service hebben we een boeiende online transformatie mogelijk gemaakt door een geheel nieuwe website te ontwikkelen die de passie en toewijding van het bedrijf voor hoogwaardige koffiediensten weerspiegelt..

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Het moderniseren van een verouderde webshop

Oplossing geboden

Een gestroomlijnd proces ontwikkeld waarbij gebruikersaccounts zijn toegevoegd zodat vaste klanten een gepersonaliseerd aanbod kunnen bekijken en bestellen.

Uniek vanuit Solvware

De opbouw van website-autoriteit om kosten voor de klant te besparen en het creëren van een aantrekkelijke online ervaring via social media.

Webshop

Het ontwerp van de website ademt de warme en uitnodigende sfeer van koffie, met aantrekkelijke visuele elementen die de aandacht trekken. Met een gebruiksvriendelijke navigatiestructuur kunnen bezoekers gemakkelijk door het uitgebreide assortiment van CWS Coffee Service bladeren en de perfecte koffieoplossing vinden voor hun behoeften.

De implementatie van handige functies, zoals een online bestelsysteem en een interactieve koffiewijzer, heeft de gebruikservaring geoptimaliseerd en klanten in staat gesteld om eenvoudig en efficiënt de gewenste producten te vinden. We hebben ook gezorgd voor responsief webdesign, waardoor de website naadloos werkt op verschillende apparaten.

Op naar een lange samenwerking

Met de succesvolle lancering van de nieuwe website heeft CWS Coffee Service niet alleen de online aanwezigheid vergroot, maar ook de klantinteractie geoptimaliseerd en een modern, professioneel imago neergezet. Het was een genoegen om bij te dragen aan de digitale transformatie van CWS Coffee Service en hun passie voor kwaliteitskoffie naar een breder publiek te brengen.