Cineworks

Cineworks video en 3D-animatie & animaties voor bedrijven en organisaties. Wat stelt een website voor video en animatie voor zónder video? Helemaal niets natuurlijk! Daarom creëerde Solvware samen met eigenaar en filmmaker/animator Kevin Verstegen van Cineworks een op maat gemaakte dynamische website waarin hij zijn bedrijf en diverse visuele activiteiten optimaal kan laten zien aan zijn potentiële klanten.

Persoonlijke Aanpak

Originele vraag

Kevin's bedrijf heeft meerdere pogingen ondernomen om een goede website voor Cineworks te bouwen, maar deze waren onsuccesvol.

Oplossing geboden

Solvware heeft actief Kevin en zijn team begeleid in het traject van offerte tot het opnieuw opbouwen van de huisstijl en aanscherpen van hun businessmodel.

Uniek vanuit Solvware

Een nieuwe look and feel van de website, gebaseerd op een bestaand logo, met een focus op animatie en 3D-animaties.

Resultaat

De website richt zich nu meer op grotere bedrijven, wat heeft geleid tot een duidelijke verbetering in de presentatie en positionering van Cineworks in de markt.

Website

Kevins bedrijf heeft in het verleden al meerdere dure maar onsuccesvolle pogingen gedaan om een mooie website voor Cineworks te laten bouwen. Keer op keer viel het uiteindelijke resultaat toch tegen. ‘Als jullie het niet kunnen, dan doen we het zelf wel!’ dacht hij vervolgens. Maar helaas leverde ook hun eigen zelfgebouwde website geen enkele online conversie op. ‘Dit moet anders’ zei Kevin, en kwam uiteindelijk bij Solvware terecht. We zijn Kevin en zijn team vervolgens actief gaan begeleiden in het traject van offerte tot opnieuw opbouwen van de huisstijl en aanscherpen van hun businessmodel. Zo is er een nieuwe look and feel van de website die gebaseerd is op een bestaand logo.

Design

Cineworks Visitekaartje

Cineworks Offerte

Solvware heeft actief Kevin en zijn team begeleid in het traject van offerte tot het opnieuw opbouwen van de huisstijl wat ook terugkomt in het visitekaartje en de offerte

Op naar een lange samenwerking

De begeleiding van Cineworks om verdere slagen in de markt te kunnen maken gaat uiteraard gewoon door. Zo verzorgen wij naast de inhoud tevens hun SEO, Social Media en Google Ads (SEA).

Marketing

Om verdere groei te creëren zijn we samen gaan brainstormen en ontwikkelen rond de vraag ‘Wat past nu bij Cineworks en wat past bij de doelgroepen?’. De productfocus ligt tegenwoordig dan ook vooral op animatie en 3D-animaties en in toenemende mate richt Cineworks zich op grotere bedrijven.