Waarom custom CMS weleens de beste oplossing kan zijn

Waarom custom CMS weleens de beste oplossing kan zijn

In eerdere blogs bespraken we de diverse systemen om de achterkant van websites te beheren, de CMS-oplossingen. Betaalde en onbetaalde versies, ieder met voor- en nadelen.

Deze systemen zijn prima voor ondernemers met een beperkt budget of wanneer zij geen specifieke eisen of wensen hebben op het gebied van hun (online) business.

 

Beperkingen standaard CMS

Maar zijn die er wel, dan beperken standaard CMS-opties de mogelijkheden behoorlijk. Er is geen ruimte voor uw specifieke gewenste functionaliteiten. En als er al aanpassingen mogelijk zijn, dan betaalt u er grif voor om daarna nog tegen de grenzen van uw CMS aan te lopen; het beheer wordt onnodig complex, foutgevoelig en onduidelijk. Met veel updates, die de de levensduur van uw site verkorten. Kortom, veel frustratie en hoge rekeningen.

 

De oplossing: maatwerk met custom CMS.                            

Hoe werkt een custom CMS?

Bij een custom CMS – het woord zegt het eigenlijk al- krijgt u een uniek systeem dat gebouwd is op basis van uw wensen. Dit zorgt voor:

✔ flexibiliteit

✔ efficiëntie

✔ veiligheid

✔ een systeem dat eenvoudig is in gebruik

In tegenstelling tot een standaardoplossing, heeft de ontwikkelaar de vrijheid om buiten de standaard lijnen te werken. Dat schept mogelijkheden! Er wordt persoonlijk met u meegekeken naar de behoeftes van uw bedrijf, en alles wordt voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Dit zorgt er niet alleen voor dat u veel sneller kunt werken, maar ook dat u veel meer werk kunt uitbesteden aan personeel, zodat u weer lekker verder kunt.

 

Investeren in maatwerk CMS

Custom CMS is een betaalde optie. Maar de afweging is snel gemaakt als u bedenkt dat de eenmalige investering in het niet valt bij de extra kosten die u moet maken bij groei of aanpassing in geavanceerde diensten, modules of mogelijkheden op uw site. U bespaart dan een hoop tijd, energie en dus geld met een custom CMS.

Naast de efficiëntie is een custom CMS ook de meest veilige manier om een website te beginnen. Omdat de broncode door niemand anders gezien of aangepast kan worden dan door de ontwikkelaar. Gaat er onverhoopt technisch iets fout? Dan lost de ontwikkelaar dit meteen doelgericht op.

Of een custom CMS iets voor u is, weten we snel genoeg. Neem contact op, dan kijken we naar uw specifieke wensen en ideeën. Solvware staat voor u klaar.

 

Dit is de 3e blog van een series van 5 blogs. Iedere 2 weken wordt een nieuw blog geplaatst.

 

Weten wat voor u een slimme keuze is? Neem vandaag nog contact op! Neem vandaag nog contact op!

Gerelateerde onderwerpen

 

Tags:

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds