Bij Solvware hanteren we een gestructureerde werkwijze om bedrijven te helpen bij het creëren van een geconsolideerd systeem dat hen een beter overzicht biedt en de efficiëntie verbetert. Hoewel elk project maatwerk is en afhankelijk is van specifieke behoeften, biedt dit stappenplan een algemene richtlijn van onze aanpak. We passen het graag aan om te voldoen aan de unieke behoeften en vereisten van uw bedrijf.

1. Inventarisatie van bestaande systemen: We beginnen met een grondige inventarisatie van alle systemen die momenteel binnen uw bedrijf worden gebruikt. We beoordelen de functionaliteit en het gebruik van deze systemen om een duidelijk beeld te krijgen van het huidige landschap.

2. Evaluatie van behoeften en vereisten: We evalueren de behoeften en vereisten van uw bedrijf om een geconsolideerd systeem te creëren dat de functionaliteit van de bestaande systemen integreert en verbetert. We begrijpen uw specifieke uitdagingen en streven ernaar om een oplossing te bieden die aan uw verwachtingen voldoet.

3. Systeemselectie: Op basis van de evaluatie selecteren we een geschikt systeem of platform dat past bij de behoeften van uw bedrijf. We zoeken naar een oplossing die de gewenste functionaliteit biedt en tegelijkertijd voldoet aan de vereisten voor gegevensbeheer en -integratie.

4. Migratie en integratie: We zorgen voor een vlotte migratie van gegevens van de bestaande systemen naar het nieuwe geconsolideerde systeem. We integreren de verschillende functionaliteiten en zorgen ervoor dat er een soepele gegevensstroom plaatsvindt tussen de systemen. Ons doel is om een naadloze overgang te bewerkstelligen en eventuele dataverlies of verstoring tot een minimum te beperken.

5. Training en acceptatie: We bieden uitgebreide training en ondersteuning aan uw medewerkers om hen vertrouwd te maken met het nieuwe geconsolideerde systeem. We zorgen ervoor dat ze de nieuwe functionaliteiten begrijpen en effectief kunnen gebruiken om hun dagelijkse taken uit te voeren.

Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij eventuele uitdagingen die zich kunnen voordoen tijdens de acceptatie van het nieuwe systeem.
Bij Solvware begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom passen we dit stappenplan graag aan om tegemoet te komen aan uw specifieke situatie. Neem contact met ons op om uw project te bespreken en een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat voldoet aan uw behoeften.

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds