QR Restaurant

QR Restaurant is een tool gemaakt voor de horeca branche. Deze tool wordt gebruikt voor het beheren, managen en controleren van orders voor restaurants en andere horecabedrijven.
Logo design
Logobox
Social Media headers

QR Restaurant

QR Restaurant is een tool gemaakt voor de horeca branche. Deze tool wordt gebruikt voor het beheren, managen en controleren van orders voor restaurants en andere horecabedrijven. Een horecabedrijf heeft toegang tot ober functies. Een lokaal systeem voor QR orders en een extern systeem om bestellingen te plaatsen voor takeaway en bezorging.

QR restaurant is voor en door de horecasector. Gemaakt in samenwerking met meerdere horeca bedrijven hebben we gekeken naar de problemen, issues en mogelijkheden. Om voor hen het zo makkelijk mogelijk te maken en een efficiëntere werkomgeving te creëren. Deze werkomgeving wordt QR restaurant genoemd. Hier kan zowel de klant van onze klant gemakkelijk zijn bestellingen inzien, gebruik maken van unieke functionaliteiten zoals de wallet, groepsbestellingen plaatsen, achteraf betalen en nog veel meer geweldige functionaliteiten.

Onze activiteiten

Branding, Design, web ontwikkeling,
website ontwikkeling, online marketing.

Solvware activiteiten

QR Restaurant, Waalwijk

Onze partner

Website & webshop ontwikkeling,
App ontwikkeling, Web applicatie ontwikkeling,
Software ontwikkeling, Online marketing

Skills

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Solvware voor u betekenen?

Laat de talenten van Solvware uw ICT kopzorgen wegnemen. Met een eerlijk en onafhankelijk advies, ongeëvenaarde kennis en met uw belangen in het vizier.

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds