Le Pecheur

Met de succesvolle lancering van de op maat gemaakte website heeft "Le Pecheur Vaartochten" niet alleen de online aanwezigheid versterkt, maar ook de toegankelijkheid voor hun publiek vergroot. De website weerspiegelt niet alleen de professionaliteit van hun onderneming, maar ook de warme gastvrijheid die kenmerkend is voor de vaartochten van Peter en Juliette. Het was een genoegen om samen te werken aan het realiseren van hun digitale visie en het vormgeven van een online bestemming die de magie van "Le Pecheur Vaartochten" vastlegt.

Le Pecheur

Voor “Le Pecheur Vaartochten”, geleid door het enthousiaste duo Peter en Juliette Bevelander, hebben we een unieke digitale haven gecreëerd met een op maat gemaakte website. Ons doel was om de charme van hun maritieme onderneming vast te leggen en tegelijkertijd een online platform te bieden dat naadloos aansluit bij hun passie voor varen.

In nauw overleg met Peter en Juliette hebben we de specifieke behoeften van “Le Pecheur Vaartochten” geïdentificeerd. Het ontwerp van de website ademt de sfeer van avontuur en ontspanning, waarbij de kleuren en visuele elementen de unieke ervaring van hun vaartochten weerspiegelen.

Functionaliteit stond centraal bij de ontwikkeling van de site. We hebben geavanceerde functies geïntegreerd, zoals een intuïtieve boekingsmodule, waardoor potentiële klanten moeiteloos hun plaats aan boord kunnen reserveren. De website biedt ook een boeiende virtuele rondleiding door de verschillende vaartochten, waardoor bezoekers een voorproefje krijgen van de prachtige omgeving waarin ze zullen varen.

Responsief webdesign zorgt ervoor dat de website soepel functioneert op verschillende apparaten, waardoor potentiële klanten gemakkelijk kunnen navigeren, ongeacht of ze de site op een computer, tablet of smartphone bekijken.

Met de succesvolle lancering van de op maat gemaakte website heeft “Le Pecheur Vaartochten” niet alleen de online aanwezigheid versterkt, maar ook de toegankelijkheid voor hun publiek vergroot. De website weerspiegelt niet alleen de professionaliteit van hun onderneming, maar ook de warme gastvrijheid die kenmerkend is voor de vaartochten van Peter en Juliette. Het was een genoegen om samen te werken aan het realiseren van hun digitale visie en het vormgeven van een online bestemming die de magie van “Le Pecheur Vaartochten” vastlegt.

Links website:

https://lepecheur.nl/

Onze activiteiten

Branding, Design, web ontwikkeling,
website ontwikkeling, online marketing.

Solvware activiteiten

Le Pecheur, Oosterhout

Onze partner

Website & webshop ontwikkeling,
App ontwikkeling, Web applicatie ontwikkeling,
Software ontwikkeling, Online marketing

Skills

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Solvware voor u betekenen?

Laat de talenten van Solvware uw ICT kopzorgen wegnemen. Met een eerlijk en onafhankelijk advies, ongeëvenaarde kennis en met uw belangen in het vizier.

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds