Geert-Jan de Kok – Grondverzetmachines

Geert Jan de Kok, groothandel en leverancier in grondverzetmachines. Voormalig hadden wij al een prachtige website voor hen ontwikkeld. De nieuwe site heeft even wat meer aandacht mogen krijgen en dat is natuurlijk ook te aanschouwen.
Headers designs

Geert-Jan de Kok – Grondverzetmachines

Geert Jan de Kok, groothandel en leverancier in grondverzetmachines. Voormalig hadden wij al een prachtige website voor hen ontwikkeld. De nieuwe site heeft even wat meer aandacht mogen krijgen en dat is natuurlijk ook te aanschouwen.

De nieuwe website van Geert Jan De Kok, is niet zomaar een site. De site is een multi-site maar allerlei maatwerk functionaliteiten in verwerkt zijn.

Backend en Frontend

Voor gemaakt voor de uitvoerende binnen Geert Jan de Kok, hebben wij gebruiksvriendelijk functionaliteiten en werkwijzen in gebouwd in hun backend cms. De site communiceert met meerdere platformen en kanalen om zijn data te verkrijgen en tonen.

Er is een dealer login, een afgeschermde omgeving waar handleidingen en inhoudelijke informatie kan worden verkregen.

Verhuur formulier & makkelijke invoer en verfijnde weergaven van informatie en categorieën vertoningen.

Er zitten en noem van functionaliteiten verwerkt in deze geweldige maatwerk site. Ik zal er niet te veel over vertellen maar nodig u uit om het zelf te ervaren.

Geert-Jan de Kok BV – Jarenlange samenwerking

De Brabantse groothandel en leverancier Geert-Jan de Kok BV verkoopt, verhuurt en onderhoudt grondverzetmachines. Al jarenlang is hun succesvolle website, die wij voor hen hebben mogen ontwikkelen, een betrouwbare hulp hierbij geweest. Maar nu is de tijd aangebroken voor een frisse look met veel nieuwe functionaliteiten.

Gebruikers staan centraal

De gebruiksvriendelijke nieuwe website is multi-site opgezet en bevat diverse oplossingen die speciaal gericht zijn op de verschillende soorten gebruikers.

Zo heeft Solvware voor de uitvoerenden binnen Geert-Jan de Kok unieke maatwerk-koppelingen toegevoegd aan hun backend-CMS. Deze maken het mogelijk om betrouwbaar te communiceren met meerdere kanalen en platformen om actuele data op te halen en weer te geven in de frontend.

Dealers hebben nu hun eigen afgeschermde omgeving waarin diverse handleidingen en andere inhoudelijke informatie eenvoudig te vinden zijn.

Klanten kunnen nog eenvoudiger verhuurformulieren invullen en de zoek-weergave voor de diverse categorieën en overige informatie is verder verfijnd.

Kortom, er is veel aandacht besteed aan elk type gebruiker bij de ontwikkeling van de nieuwe website.                          

Ervaar het zelf

Dit is slechts een kleine greep van de vele unieke gebruiksvriendelijke functionaliteiten die wij in goede samenwerking met Geert-Jan de Kok BV voor hun nieuwe site hebben kunnen ontwikkelen. Duik in de diverse mogelijkheden en ervaar zelf wat een website van Solvware u te bieden heeft!

Links websites:

https://geert-jandekok.com

Logobox
Website Icons

Onze activiteiten

Branding, Design, web ontwikkeling,
website ontwikkeling, online marketing.

Solvware activiteiten

Geert-Jan de Kok, Esbeek

Onze partner

Website & webshop ontwikkeling,
App ontwikkeling, Web applicatie ontwikkeling,
Software ontwikkeling, Online marketing

Skills

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Solvware voor u betekenen?

Laat de talenten van Solvware uw ICT kopzorgen wegnemen. Met een eerlijk en onafhankelijk advies, ongeëvenaarde kennis en met uw belangen in het vizier.

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds