Geert-Jan de Kok – Grondverzetmachines Uitlegkaarten

Geert Jan de Kok, groothandel en leverancier in grondverzetmachines. Voormalig hadden wij al een prachtige website voor hen ontwikkeld. De nieuwe site heeft even wat meer aandacht mogen krijgen en dat is natuurlijk ook te aanschouwen.
Headers designs

Bij Solvware hebben we met enthousiasme samengewerkt met Geert-jan de Kok Grondverzetmachines om een nieuwe website te ontwikkelen die hun online aanwezigheid versterkt. Onze benadering betrof het gebruik van uitlegkaarten, speciaal ontworpen voor onze ontwikkelaars, om de kenmerken van de website duidelijk en begrijpelijk in kaart te brengen.

Deze uitlegkaarten fungeren als blauwdrukken en gidsen voor onze ontwikkelaars, waarop stap voor stap wordt uitgelegd hoe de verschillende features van de website moeten worden geïntegreerd. Van de navigatiestructuur tot aan specifieke functionaliteiten, de kaarten dienen als praktische tools om ervoor te zorgen dat het ontwikkelproces gestroomlijnd verloopt.

Door de complexiteit van webontwikkeling te vertalen naar eenvoudige visuele stappen, kunnen onze ontwikkelaars zich beter richten op de implementatie van de gewenste functies. Deze aanpak bevordert niet alleen een efficiënte ontwikkeling, maar zorgt er ook voor dat het eindresultaat nauw aansluit bij de verwachtingen van Geert-jan de Kok Grondverzetmachines.

Met de uitlegkaarten als leidraad hebben we niet alleen een website gecreëerd die functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar hebben we ook gezorgd voor een ontwikkelingsproces dat gestructureerd en doelgericht is. De samenwerking met Geert-jan de Kok Grondverzetmachines illustreert de kracht van duidelijke communicatie en visualisatie in het realiseren van effectieve en doelgerichte weboplossingen.

Links websites:

https://geert-jandekok.com

Logobox
Website Icons

Onze activiteiten

Branding, Design, web ontwikkeling,
website ontwikkeling, online marketing.

Solvware activiteiten

Geert-Jan de Kok, Esbeek

Onze partner

Website & webshop ontwikkeling,
App ontwikkeling, Web applicatie ontwikkeling,
Software ontwikkeling, Online marketing

Skills

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Solvware voor u betekenen?

Laat de talenten van Solvware uw ICT kopzorgen wegnemen. Met een eerlijk en onafhankelijk advies, ongeëvenaarde kennis en met uw belangen in het vizier.

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds