De Rooij Mileutechniek, Staltechniek, Rent & webshop

De Rooij, al jaren verzorgt Solvware de websites, online marketing en designs voor de Rooij. Deze fijne samenwerking loopt nu al meer dan 5 jaar.
Website ontwikkeling De Rooij

De Rooij

De Rooij, al jaren verzorgt Solvware de websites, online marketing en designs voor de Rooij. Deze fijne samenwerking loopt nu al meer dan 5 jaar. Solvware heeft onder andere de website verzocht van:

De Rooij Staltechniek,
De Rooij Milieutechniek,
De Rooij Rent,
De Rooij shop

Al jaren werken wij samen met de rooij voor hun verschillende activiteiten zoals De Rooij, Milieutechniek, Staltechniek, Octopus, Rent & shop. Hebben wij we uitstraling, websites en shops mogen verzorgen. Ook verzorgen wij al 4 jaar hun SEO zoekmachine optimalisatie. In deze fijne samenwerking. Hebben we sites gemaakt waarbij alle de lijn / stijl van de rooij terug moest komen op hun eigen manier. Ondanks dat de verschillende activiteiten een andere huisstijl heeft. Moet het wel herkenbaar de rooij blijven. Dat was de wens. Nu is het al even geleden dat we deze sites hebben ontwikkeld. Een upgrade zit er aan te komen voor de Rooij. Is dit ook tijd voor jou?

De Rooij Milieutechniek – Staltechniek – Rent – Shop

Al sinds een jaar of vijf heeft Solvware een fijne samenwerking met De Rooij. Deze fabrikant en leverancier van apparatuur uit Waalwijk heeft diverse uiteenlopende activiteiten. Zo verzorgen wij de succesvolle websites en webwinkels van De Rooij Milieutechniek, Staltechniek, Rent, Shop en Octopus Online. Elk met hun eigen huisstijl. Vandaar hun wens en onze uitdaging om de herkenbare ‘De Rooij’-stijl en uitstraling consistent terug te laten komen in de websites, online marketing en designs. Iets waar we prima in geslaagd zijn.
Aanvullend verzorgen we onder meer hun SEO zoekmachineoptimalisatie binnen ons Solvware-nazorgpakket.

Inmiddels is het alweer even geleden dat we de diverse sites voor De Rooij hebben ontwikkeld. Daarom zit er binnenkort een upgrade aan te komen.
Is uw website ook hoog nodig aan een upgrade toe? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Onze activiteiten

Branding, Design, web ontwikkeling,
website ontwikkeling, online marketing.

Solvware activiteiten

de Rooij, Waalwijk

Onze partner

Website & webshop ontwikkeling,
App ontwikkeling, Web applicatie ontwikkeling,
Software ontwikkeling, Online marketing

Skills

Neem vrijblijvend contact op

Wat kan Solvware voor u betekenen?

Laat de talenten van Solvware uw ICT kopzorgen wegnemen. Met een eerlijk en onafhankelijk advies, ongeëvenaarde kennis en met uw belangen in het vizier.

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds