DTP medewerker-
Linde Ruis

Als DTP-medewerker bij Solvware is mijn dagelijkse werk gericht op het creëren en bewerken van visuele content. Solvware is een toonaangevend bedrijf in de softwarebranche, en ik voel me vereerd om deel uit te maken van dit dynamische team.

Mijn verantwoordelijkheden omvatten het ontwerpen en opmaken van verschillende marketingmaterialen, zoals brochures, posters en digitale advertenties. Ik werk nauw samen met het marketingteam om ervoor te zorgen dat onze visuele uitingen aansprekend en consistent zijn. Ik gebruik geavanceerde ontwerptools en software om afbeeldingen, tekst en grafische elementen te combineren en zo aantrekkelijke lay-outs te creëren.

Een typische dag op mijn werk begint met het bespreken van nieuwe projecten met het marketingteam. We brainstormen over ideeën en ik vertaal hun visie naar visuele concepten. Vervolgens ga ik aan de slag met het creëren van de eerste ontwerpen. Ik zorg ervoor dat de kleuren, typografie en lay-out in overeenstemming zijn met de merkidentiteit van Solvware.

Wat ik het leukste vind aan mijn werk bij Solvware is de mogelijkheid om mijn creativiteit te uiten en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Het is geweldig om te zien hoe mijn ontwerpen tot leven komen en impact hebben op de branding en het imago van Solvware.

Kortom, als DTP-medewerker bij Solvware ben ik verantwoordelijk voor het creëren van visuele content die de merkidentiteit van het bedrijf weerspiegelt en onze boodschap overbrengt naar de wereld. Het is een uitdagende en lonende rol waarin ik mijn passie voor design kan uiten.

Over mij

Ik ben iemand die graag up-to-date is in de social media wereld. Ook kijk ik vaak op Pinterest of Google om inspiratie op te doen. Naast de social media wereld vind ik het ook leuk om inspiratie op te doen in de buitenwereld. Als ik een eindje ga wandelen of even een dagje ga shoppen, ik ben altijd bezig met kijken naar de reclame, advertenties of inrichting van winkels.

Hierdoor is mijn passie voor design ontstaan, als DTP-medewerken kan ik goed mijn creativiteit en inspiratie kwijt in het werk waar ik op dat moment mee bezig ben. Toen ik erachter kwam dat ik iets in de richting van creatie en design wilde gaan doen heb ik gekozen om te beginnen met de studie MBO Marketing, Communicatie en Evenementen op de Rooi Pannen en ben ik daarna begonnen op het Fontys, de opleiding Communicatie. Deze opleiding is een creatieve opleiding, dit is ook de reden dat ik voor communicatie heb gekozen. Zo kan ik van de dingen die ik leuk vind zoals een magazine in elkaar zetten of een reclamecampagne maken, het dagelijks leven maken.

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg. Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds