Head of Video-Strategy
Kevin Verstegen

Als Head of Video-Strategy ben ik gepassioneerd door het creëren van impactvolle visuele communicatie. Mijn expertise ligt in het leveren van full-service video- en animatiediensten. Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de kracht van beeld en geluid, zorg ik ervoor dat elke video en animatie die we produceren een blijvende indruk achterlaat.

Mijn rol is niet alleen gericht op het extern communiceren met onze doelgroep, maar ook op het versterken van de interne communicatie binnen onze organisatie. Door de juiste strategieën toe te passen en gebruik te maken van de waardevolle data die we verzamelen, kan ik ervoor zorgen dat onze visuele content naadloos aansluit bij de behoeften en verwachtingen van zowel onze interne teams als onze externe doelgroep.

In nauwe samenwerking met mijn partners bij Solvware, bouwen we aan een solide basis van inzichten en analytische gegevens. Deze gegevens stellen ons in staat om de behoeften van ons publiek beter te begrijpen en gepersonaliseerde content te ontwikkelen die hun aandacht vasthoudt en hen aanzet tot actie. Door te luisteren naar onze klanten en de markt, kunnen we unieke verhalen vertellen en merken versterken door middel van de kracht van video en animatie.

Met een resultaatgerichte mindset streef ik ernaar om de doelstellingen van onze klanten te overtreffen en hen te helpen hun boodschap effectief over te brengen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van boeiende marketingcampagnes, interne trainingsvideo’s of productpresentaties, ik ben toegewijd om het volledige potentieel van video en animatie te benutten om waarde en impact te genereren.

Als Head of Video-Strategy neem ik graag de leiding bij het ontwikkelen van een holistische visie op visuele communicatie en het implementeren van innovatieve strategieën die onze klanten een voorsprong geven op de concurrentie. Samen met het getalenteerde team bij Solvware streven we ernaar om altijd voorop te lopen in de wereld van video en animatie, zodat we onze klanten kunnen helpen succesvol te zijn in hun digitale transformatie.

Laat mij uw visie tot leven brengen en samen kunnen we de kracht van video en animatie benutten om uw bedrijf te laten groeien en te laten schitteren in het digitale tijdperk.

Over mij

Toen ik 6 was, wilde ik astronaut worden. “Daar groeit hij wel over heen” zeiden ze. Dat klopte helaas. In mijn 7e levensjaar was ik enthousiast over professors, witte jas, experimenten die explodeerden, prachtig! Ook hier groeide ik overheen …

Maar in mijn 8e levensjaar wilde ik filmmaker worden en die gedachte is blijven hangen!

Vanaf deze leeftijd ben ik elke dag met mijn camera op pad gegaan om videos te maken. In een paar jaar tijd heb ik ruim duizenden video’s gemaakt, soms wel meerdere per dag! Omdat ik zo fanantiek bezig was, kwam er op mijn 15e een bedrijf naar mij toe. “Zou je een bedrijfsfilm voor ons willen maken?”. Dit was het allereerste moment dat ik besefte, dat je echt met passie en plezier een beroep kon uitvoeren.

Deze bedrijfsfilm is in 7 maanden tijd gemaakt en de klant was zo tevreden, dat er uit dit project meteen 2 nieuwe klanten waren gekomen. Zo is het sneeuw balletje gaan rollen en steeds groter gaan worden! De ene na de andere tevreden klant kreeg zijn of haar eigen film.

Op mijn 18e ben ik dit officieel met een leuk team gaan uitbreiden. Op hede dag hebben we producties mogen maken voor zowel een Mazda, Burgerking, Canon, maar ook bijvoorbeeld de videoclip voor Niels Geusenbroek!

Wij maken met alle liefde en passie de beste producties voor jouw bedrijf!

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg. Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds