Head of Design-
Jerom Buijs

Als hoofd van het design team bij Solvware, is het mijn taak om ervoor te zorgen dat we onze klanten de beste en meest effectieve ontwerpoplossingen bieden die hun behoeften en doelen weerspiegelen. Dit vereist niet alleen het hebben van een scherp oog voor detail en esthetiek, maar ook het begrijpen van de bedrijfsdoelen en de wensen van onze klanten.

Een belangrijk aspect van mijn werk is het vertalen van deze behoeften en doelen naar ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook aantrekkelijk en gebruikersvriendelijk. Dit betekent dat we onze klanten regelmatig betrekken bij het ontwerpproces om feedback te verzamelen en ervoor te zorgen dat we hun visie begrijpen en respecteren.

Door de behoeften van onze klanten te begrijpen en deze te vertalen naar effectieve en elegante ontwerpen, kunnen we altijd een resultaat bieden waar onze klanten trots op kunnen zijn. Als hoofd van design ben ik trots op ons team en de resultaten die we hebben bereikt. We zijn vastbesloten om ons werk voortdurend te blijven verbeteren en te evolueren, zodat we altijd de beste en meest innovatieve ontwerpoplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

Over mij

Mijn creativiteit komt voort uit mijn passie voor muziek. Als klein jongetje kon ik mijn ritmegevoel al niet negeren en pakte ik verschillende potten, pannen en instrumenten om zo mijn eigen drumstel te creëren.

Ongeveer 20 jaar later speel ik in een band genaamd Dosko en ben ik ook steeds meer piano aan het spelen. Hieruit blijkt dat ik het heerlijk vind om creatief bezig te zijn en vanuit deze passie ben ik ooit mijn opleiding begonnen als mediavormgever. Via deze opleiding kwam ik bij Patrick Krijnen binnen als stagiair. Op dat moment had ik nog vrij weinig in petto maar al snel leerde ik steeds meer over het vak en werd mijn interesse gewekt voor de interactieve vormgeving.

Na een 7 jaar lange samenwerking, ben ik uitgegroeid tot een vaste kracht binnen Solvware en mag ik mijzelf Art-director noemen. Wat betekent dat al het design wat hier de deur uitgaat mijn verantwoordelijkheid is, zowel on- als offline!

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg. Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds