Creatieve en efficiënte oplossingen
Jouw IT- en marketingvraagstuk meer dan opgelost

Een onderneming of organisatie verder brengen. Dat is de enige reden waarom je tijd en geld investeert in marketing- en ICT-oplossingen. Omdat je relevant wilt blijven, de concurrentie voor wilt zijn of om the next step te zetten. Wat het doel ook is, technologische middelen openen deuren.

Maar wel graag zonder onzin of onnodig lange trajecten. Doelgericht, praktisch en pragmatisch. Werkbaar vooral.
Pak je dat professioneel aan, dan kies je voor Patrick Krijnen. Als slimme representant van the next generation, denkt hij vanuit het totaalplaatje. Top-down. Patrick durft out of the box te denken en ziet de verbanden die tot meerwaarde leiden.

Met oplossingen die je verwachtingen overtreffen.
Pré is zijn brede set aan skills voor commerciële processen op maat. Omdat elke organisatie haar eigen ambities heeft, haar eigen budget, capaciteit en mankracht. Met de juiste mix aan automatiseringstools behaal jij de vooraf vastgestelde doelen.
Van mini- tot megaproject. Van nationale tot internationale opdrachten.
Geen berg te hoog. Geen dal te diep.

Het ontstaan van Solvware B.V.

Solvware B.V. is een combinatie van alle ervaringen en kennis opgedaan in Patrick zijn carrière. Van het zijn onderneming een full service reclame bureau tot functies als CEO voor internationale ondernemingen. Patrick heeft zijn ervaringen breed opgedaan. Hij ervaarde veel in efficiënt en in de ontwikkelingstrajecten die hij had voor zijn opdrachtgevers. Heeft hij vele knelpunten ervaren. Toen was hij al enkele jaren actief als programmeur. Hij ervaarden dat de klant en de ontwikkelde partijen niet goed en inhoudelijk met elkaar konden communiceren. Hierdoor leverde de ontwikkelaar niet wat de klant wilde maar zij dachten dat zij wilde. Dit kosten in sommige gevallen duizenden, tonnen om gaande het proces te herstellen.

Dit kon anders ervaarden hij. Hij nam de projecten over en legde de vertaalslag. Van concept tot inhoud. De vraag van de klant werd het centrale punt. Hij maakte het tot een geheel. Alle stappen liep hij als een soort bemiddelaar langs. Het eind resultaat was eindelijk daar. Ondanks de negatieve ervaring heeft Patrick extra onnodige kosten en een nog langere doorloop kunnen voorkomen. Dit is de start geweest van Solvware B.V. Een concept ontstaan uit ervaringen en onderscheidend door zijn werkwijzen en resultaat gerichte aanpak. Ervaar de werkwijzen van Patrick. Solvware B.V. neemt dit volledig in acht!

De slimmeriken achter Solvware

Patrick Krijnen, oprichter en eigenaar van Solvware, geeft een tegengeluid. In een ICT-wereld waar velen niet meer dan hun ‘kunstje’ doen, werkt Patrick met zijn team vanuit een intrinsieke drive: klanten echt verder helpen. Met professioneel en objectief advies los van merken of leveranciers. Met de klantvraag als leidend, in plaats van wat er mogelijk is. Solvware blinkt uit met een eigen pool aan zelfstandige en onafhankelijke professionals.  In doen en in denken. Met maatwerkteams, die de werkelijke vragen van opdrachtgevers als uitgangspunt nemen en elke opdracht integraal aanvliegen.

Solvware doet het anders

Solvware geeft de oplossing

Nieuwe software moet niet alleen functioneel steengoed werken, maar ook daadwerkelijk winst opleveren. Bovendien moet het aantrekkelijk in gebruik zijn. Denk aan design, lay-out, flowchart en dashboard. Eindgebruikers zijn er tenslotte dagelijks mee in de weer.

Meer weten over Solvware? Voel je vrij, en neem contact op!

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg. Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds