We zullen de klus klaren
Een softwareontwikkelingsbedrijf op maat

Solvware is een toonaangevend wereldwijd softwareontwikkelingsbedrijf dat op maat gemaakte oplossingen biedt voor elke behoefte. Van webapplicatie-ontwikkeling tot app- en programma-ontwikkeling, ons professionele team van ingenieurs helpt u het gewenste resultaat te bereiken.

Wij zijn een op maat gemaakt softwareontwikkelingsbedrijf dat intuïtieve, elegante en volledig functionele oplossingen maakt die aan uw behoeften voldoen en uw verwachtingen overtreffen.

Innovatief denken

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van innovatieve oplossingen die problemen oplossen met onze unieke aanpak.

Expertise in softwareontwikkeling

Ons team van experts heeft veel ervaring met het bouwen van op maat gemaakte webgebaseerde producten, apps en code.

Gepassioneerd

We houden van wat we doen! Onze passie drijft ons om uitmuntendheid te creëren in wat we onze klanten bieden.

Correct en op tijd

Bij elk project dat we ondernemen, doen we er alles aan om kwaliteit en waarden voor uw geld te leveren. Op tijd!

We zullen de klus klaren

  • Oplossingen op maat eenvoudig gemaakt

    Of het nu gaat om het oplossen van bugs, het ontwikkelen van een nieuwe applicatie of het bouwen van een platform, we hebben er alle vertrouwen in dat we het gewenste resultaat kunnen leveren binnen het tijdsbestek dat u nodig heeft. Wij bieden diensten om u te helpen slagen in uw zakelijke ondernemingen.

  • Geen grenzen aan grootte of complexiteit

    We hebben een toegewijd team van professionals met uitstekende vaardigheden en kennis, zodat we elk project aankunnen, hoe klein of groot ook. Met open communicatie en transparantie klaren we de klus!

  • Door onze wereldwijde aanwezigheid zijn we overal bereikbaar

    Waar u ook bent, we kunnen met u samenwerken om een oplossing op maat te creëren die is afgestemd op uw behoeften. Door onze internationale aanwezigheid zijn we altijd bereikbaar voor projecten.

Het team achter Solvware

Ze staan voor u in de rij: ICT-specialisten, softwareontwikkelaars en hun programmeurs. Met oplossingen, beloftes, contracten en flinke prijskaartjes. Maar wie levert succesvolle ICT-oplossingen binnen de gestelde tijdsplanning en binnen uw budget?

Patrick Krijnen
Patrick Krijnen
Eigenaar
Jerom Buijs
Jerom Buijs
Head of Design
Timo van Zanten
Timo van Zanten
Head of Communication

Patrick Krijnen

Patrick Krijnen, oprichter en eigenaar van Solvware, geeft een tegengeluid. In een ICT-wereld waar velen niet meer dan hun ‘kunstje’ doen, werkt Patrick met zijn team vanuit een intrinsieke drive: klanten echt verder helpen. Met professioneel en objectief advies los van merken of leveranciers. Met de klantvraag als leidend, in plaats van wat er mogelijk is. Solvware blinkt uit met een eigen pool aan zelfstandige en onafhankelijke professionals. In doen en in denken. Met maatwerkteams, die de werkelijke vragen van opdrachtgevers als uitgangspunt nemen en elke opdracht integraal aanvliegen.

Creëer impact!

Of u nu een volledige oplossing nodig heeft of slechts een paar regels code, Solvware biedt op maat gemaakte softwareontwikkelingsdiensten die aan al uw behoeften voldoen.

Solvware geeft de oplossing.

Meer weten over Solvware? Voel je vrij, en neem contact op!

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg.

Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds