Solvware waar komt het nu vandaan.
Winst door echte oplossingen

De naam zegt het eigenlijk al. Solutions with software. Solvware verzorgt webapplicaties, applicaties en software ontwikkelingen. Denk hierbij aan CRM systemen of maatwerk ontwikkelingen van bijvoorbeeld calculatie applicaties, maatwerk websites en platformen. Denk ook aan mobiele applicaties zoals apps voor Android en OSX iPhone & iPads.

Hoe is Solvware ontstaan?

Solvware is opgericht door Patrick Krijnen. Eigenaar en oprichter. Samen met het team interne en externe team van Solvware. Maken wij de ontwikkelingen voor onze klanten en partners compleet. Wij verzorgen maatwerk ontwikkelingen van applicaties en webapplicaties. Vaak kregen wij de vraag betreffende maatwerk sites en shops en platformen. Doordat deze vraag vanuit bestaande klanten kwamen. Dachten we bij Solvware. Daar kunnen we iets mee! Solvware is opgericht in 2015 toen een eenmanszaak en heten Digital Creative Design. Dit bedrijf was een full service reclame bureau. Patrick Krijnen was vaak internationaal projecten aan het begeleiden waar de ontwikkeling voor zijn aankomst niet goed verliep. Patrick zorgden er dan voor dat de ontwikkeling weer in de goede banen werd geleid.

Software ontwikkeling, het moet anders.

Standaard in de wereld van de software ontwikkeling wordt er gekeken, hoeveel programmeurs heb ik zitten. Door het bedrijf wat de ontwikkeling gaat verzorgen. Wij zien dit heel anders. Wat is het vraagstuk, welke taal, welke programmatuur, welke strategie past erbij dit vraagstuk. Dat is waar Solvware het verschil maakt. Software ontwikkeling en applicatie ontwikkeling. Zijn beiden niet in een taal te schrijven, maar in vele. Om een goede strategie en toekomstbestendige ontwikkeling te verzorgen. Is dit de vraag die Solvware als eerst behandeld. Wat past het best bij dit vraagstuk, hoe zorgen we dat het zo goed mogelijk en zo lang mogelijk goed werkt. Klinkt logisch toch?

Niet iedereen denkt zo als Solvware.

De projecten waar Patrick heen ging om het weer recht te trekken. Waren stuk voor stuk projecten waarbij niet goed gekeken was. Wat gaan we nu eigelijk maken. Niet alles weet je natuurlijk meeteen. Maar voorbereiding is het halve werk! Door bij deze ontwikkelingen verzorgd door andere partijen. Is hier onze werkwijze uit ontstaan. Echte maatwerk ontwikkelingen, gebaseerd op het vraagstuk en ons onderbouwd advies en kennis van de inhoud.

Het is allemaal zo saai.

Geen zorgen ook dit pakken wij anders aan. Wij nemen je mee door de wonderen van de software ontwikkeling. Niet zomaar, met directe communicatie een aanspreek punt en allerlei handige tools die Solvware voor zijn klanten en partners faciliteert. Maken wij de ervaring leuk en duidelijk. Geen moeilijke taal maar begrijpbare uitleg en toelichting.

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg. Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds