Maatwerksoftware. Wat er kan doet er niet toe, wat er nodig is wél.

Maatwerksoftware. Wat er kan doet er niet toe, wat er nodig is wél – ICT-partner & Maatwerk oplossingen.

Menig ondernemer kent het gevoel. Je hebt een software vraagstuk of bent op zoek naar een handige, efficiënte en slimme applicatie die het ondernemen een stuk makkelijker maakt.

Maar wie snapt u echt? Wie is niet uit op vooral veel uren maken en flink aan u verdienen? Nodig 10 partijen uit, en alle partijen vertellen de beste te zijn. Ieder met hun eigen verhaal. Logisch, iedereen wil klanten binnenhalen. Maar realiseer je, dat elke partij zijn eigen mensen heeft zitten, eigen programmeurs die 1 of 2 programmeertalen beheersen en daarmee voor u aan de slag gaan.

Dit beperkt in de juiste oplossing. Er zijn er namelijk honderden!

 

Maatwerksoftware vraagt om een maatwerkteam

Solvware benadert het anders. We kijken naar wat het beste past bij uw specifieke vraagstuk, welke oplossing geeft u de meeste voordelen? Welke taal sluit aan? Dat betekent niet dat wij alle mogelijke opties uitproberen. Onze verregaande kennis stelt ons in staat binnen de meest gebruikte technieken en talen snel de juiste keuzes te maken.

Wie onze website bestudeert, ziet een helder 4-stappenplan. Nummer 1 is daarbij cruciaal! Dat is de intake en brainstorm.

 

Een goed team is geen toeval

We vragen en vragen en vragen. Pas als het duidelijk is waar de oplossing gezocht moet worden, gaan wij aan de slag. En dan komt ons grote netwerk goed uit. We zoeken de juiste experts bij het vraagstuk. Niet wie toevallig voorhanden is. Nee, alleen degene die kundig genoeg is om zonder onnodig tijdverlies te leveren wat nodig is.

We visualiseren voor u hoe de software of applicatie eruit komt te zien. Pas als alles kloppend is, de workflow klopt en alle designs naar wens zijn, zijn wij ook tevreden.

Kwaliteit en functionaliteit gegarandeerd.

Meer weten over onze unieke aanpak? Neem vandaag nog contact op met Solvware voor een eerlijk advies.

 

Custom software.

What it can possibly do is irrelevant, the important thing is that it does what it needs to.

 

Wil je daar meer over weten? Neem gerust contact op!

Gerelateerde onderwerpen

Tags:

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds