Leren leuk maken begint met een werkend e-learning platform

Leren leuk maken begint met een werkend e-learning platform

E-learning is hot. Het wordt steeds vaker ingezet op scholen, bedrijven en binnen grote organisaties. Logisch, want het is effectieve, makkelijke en voordelige manier van leren. En leuk. Technisch gezien zijn er veel interessante mogelijkheden. Bijvoorbeeld door te werken met videomateriaal of animaties, het werken met meerkeuzevragen of open invulvelden. De ‘student’ wordt stapsgewijs door de lesstof geleid. Resultaten en rapportages volgen automatisch.

 

e-learing op maat

Maar hoe maak je de e-learnings op maat? Met jouw wensen, rapportages en bijzondere eisen? Daar zijn wij voor. Een voorbeeld. Onze klant wil nieuwe opleidingen ontwikkelen met video’s via één centrale omgeving, waar ook het beheer en het management plaatsvindt.  Deze omgeving moet goed communiceren met de los ontwikkelde applicaties op Android en OSX, en daarnaast ook met de desktopweergaven via de webapplicatie.

 

De aanpak voor de e-learning?

Na alle wensen in kaart te hebben gebracht maakten we een flowchart, het design en de opzet van functionaliteiten. We doorliepen het met de klant en vonden de juiste partij voor het maken van de animaties, video’s en 3D-animaties. Belangrijke onderdelen binnen de webapplicatie. Goed werkend en interactief. Ontzettend belangrijk om e-learners aangehaakt te houden.

De klant is aangenaam verrast. De e-learnings lopen goed op alle besturingsvarianten en het beheer gebeurt op een centraal punt. Exact volgens de wens van de opdrachtgever.

Zo zie je hoe maatwerk je echt verder helpt. Stoei jij ook met e-learnings of wil je onderzoeken hoe je deze voor jouw organisatie in kunt zetten? Neem dan contact op met Solvware. Geen uitdaging is ons te gek!

Interesse? Hou de volgende blogs in de gaten:

• Hoe complexe apps je bedrijfsvoering vereenvoudigen
             (Én je werkplezier verhogen!)
• Jouw innovatie begint met maatwerkapplicaties
• Beken kleur en je (web)app gaat als een malle!

 

Weten wat voor u een slimme keuze is? Neem vandaag nog contact op! Neem vandaag nog contact op!

Gerelateerde onderwerpen

 

Tags:

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds