Head of Development-
Jurgen van Kranenburg

Als hoofd van Software ontwikkeling bij Solvware houdt ik mijzelf elke dag bezig met veel verschillende taken omtrent de ontwikkeling van maatwerk software voor onze klanten. Mijn taak is om complexe en onoverzichtelijke problemen om te zetten naar elegante en uitgewerkte oplossingen. Ik ben graag bezig met de zorgen uit de handen van onze klanten te nemen, en deze om te zetten naar mooie producten.

Daarnaast geef ik leiding en begeleiding aan onze kundige software-ontwikkelings afdeling. Dit team stuur ik elke dag met veel passie en plezier aan om het beste uit ze te halen, zodat ze elke dag een stukje meer kunnen groeien. Voor mijn team en ik ligt de focus elke dag op onze klanten, en hun vraagstukken. Zodat we niet alleen mooie maatwerk oplossingen bieden, maar ook vooral een geweldige ervaring delen.

Ik heb erg veel passie in mijn vak, dit resulteert in dat ingewikkelde problemen voor mij al snel koek en ei zijn. Ook ben ik van alle markten thuis, en verwelkom ik elke nieuwe uitdaging met veel enthousiasme. Ik ben voortdurend bezig met het doorontwikkelen van mijn vaardigheden, om elke dag, nog meer bij te kunnen dragen aan onze klanten.

Over mij

Mijn interesse in computers komt uit de goede band die ik heb met mijn opa. Hij liet mij vroeger zien hoe een computer werkt en ik mocht vroeger altijd spelletjes spelen achter de computer. Grappig dat na zoveel jaar de rollen zijn omgedraaid, en ik hem nu mag gaan helpen met uitleggen hoe zijn computer werkt.

Ik ben erg gepassioneerd in het werk dat ik elke dag mag doen, dus In mijn vrije tijd ben ik ook erg veel bezig met werk in mijn vakgebied. Dit zorg er voor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste kennis en skills.

Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in een hoop andere branches, waaronder bijvoorbeeld: wetenschap, werking en ontwikkeling van de maatschappij en economie, diepe filosofische vraagstukken, psychologie, biologie & natuur, technologische ontwikkelingen, culinair en ambachtelijk koken, stand up comedy, architectuur, design, muziek en nog veel meer.

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag . Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg. Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds