Jouw innovatie begint met maatwerkapplicaties

Jouw innovatie begint met maatwerkapplicaties

Wie maatwerkapplicaties laat ontwikkelen, wil deze universeel inzetten. Voor ieder te gebruiken. Van desktop tot telefoon. Van Androidgebruiker tot OSX. De applicatie werkt via een server, al dan niet gekoppeld aan een database, maar kan in elke browser geopend worden. Zónder downloaden of installatie. Dat is het grote voordeel van deze applicaties!

 

Hoe bedrijven innoveren

Inmiddels hebben we een aantal interessante maatwerkapplicaties mogen ontwikkelen voor uiteenlopende bedrijven, vaak bestaande uit verschillende delen. Om daar wat meer beeld bij te krijgen (en wellicht geïnspireerd te raken), een paar casussen.

  • Voor een fabrikant in de industriële sector ontwikkelden we een maatwerkapplicatie in de vorm van een multifunctionele site met een universeel dashboard voor een CMS-webshop. De applicatie bestaat uit 6 webshopsites en een kassasysteem.
  • Een QR-ordersysteem voor een restaurant. De QR-codes met een printprogramma vervangen het kassassysteem. Doel: minder tijd besteden aan het opnemen van orders, en meer tijd om kwalitatief verbinding te maken met de gasten. De focus verschoof van het opnemen van bestellingen en afrekenen naar meer vermaak en gastvrijheid als kwaliteit. Slimme zet!
  • Voor een handelaar in grondverzetmachines ontwikkelden we een applicatie met configurator. Klanten stellen zelf hun eigen grondverzetmachine samen, dankzij een multiwebsitesysteem, dat 4 verschillende systemen met elkaar laat communiceren.
  • Een efficiënt documentregistratiesysteem voor orders voor de projectmanagers, werkzaam in de BI consultancy.
  • Ontwikkeling van een platform voor freelancers om opdrachtgevers en opdrachtnemers samen te brengen.
  • Een transactiesysteem voor verwerkingen van bondtransacties (verhandeling obligaties).

 

Hoewel er niets gedownload hoeft te worden, is eenmalige toestemming soms nodig. Bijvoorbeeld vanwege het gebruik van de camera of microfoon. Maar het feit dat je zonder installatie zo efficiënt en effectief kunt werken is natuurlijk goud waard.

 

Zie je kansen bij je eigen bedrijf voor een slimme applicatie?

Neem contact op met Solvware. Wij staan je bij met raad en daad.

 

Interesse? Hou de volgende blogs in de gaten:

 

Weten wat voor u een slimme keuze is? Neem vandaag nog contact op! Neem vandaag nog contact op!

Gerelateerde onderwerpen

 

Tags:

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds