Kostenbesparing

In mankracht én op faalkosten

Tijdwinst

Een systeem dat 24/7 werkt, zonder een dag verzuim

Strategie

Visualiseer uw strategische doelstellingen

Groei, innovatie, disruptie. Fast forward dankzij maatwerk ICT-oplossingen
Ultiem maatwerk. Ultiem Resultaat

Solvware staat voor puur vakmanschap binnen de ICT-wereld. Voor oplossingen die gericht zijn op vooruitgang, efficiency en effectiviteit. Met slimme nerds, die ook communicatief weten hoe het werkt. Met het vraagstuk, het belang en de doelen van de opdrachtgever als uitgangspunt, geven zij de antwoorden op uw prangende vragen. Zodat u verder kunt.

Wij de kennis en kunde, u het succes.

Ultiem maatwerk. Ultiem resultaat.
Renderende maatwerk ICT-oplossingen. Daar zorgt Solvware voor.

Laat de technologie voor u werken.

Maatwerk

U werkt met een prachtig softwarepakket. Maar wel een standaardpakket, dat op uw specifieke vraagstukken geen antwoorden kan geven. Dat kan groei, vooruitgang en innovatie behoorlijk in de weg staan. Maatwerk software is de oplossing.

Uw eigen Solvwareteam

Zoek de juiste talenten bij de juiste job: succes gegarandeerd. Dat is onze filosofie en daarin doen we geen enkele concessie. Zo werkt er altijd een team van high professionals voor u en voorkomen we onnodig verlies van tijd en geld.

Resultaatgericht

In ICT-projecten investeren, doe je enkel om er beter van te worden. Slagvaardiger, concurrerender of efficiënter. Solvware behoedt u voor langdurige, stroperige trajecten. We gaan recht op uw doel af.

Duidelijkheid & begeleiding

Alleen het resultaat telt. Maar dat valt of staat met de weg ernaar toe. Solvware staat voor goede communicatie, heldere afspraken en 100% committent van onze specialisten. Met één aanspreekpunt voor al uw vragen of opmerkingen.

Automatisering & Digitalisering

Tijdwinst, foutloos werken, kosten besparen en doelstellingen behalen. Zomaar wat voordelen die automatisering en digitalisering met zich meebrengen. Vraag vandaag nog een persoonlijk advies.

Ontwikkelprojecten

Standaard software volstaat, totdat u tegen beperkingen aanloopt. Groei, schaalbaarheid of innovatie. Waar het ook knelt, maatwerk software lost het op. Solvware ontwikkelt het voor u. Snel en secuur.

Datagedreven marketing

Uw data is uw gids in de marketing. Waar beweegt de markt zich naartoe, de branche of sector? Wie daarop acteert en anticipeert bouwt aan een gefundeerde marketingstrategie.

01.
Intake & brainstorm

Logischerwijs maken we eerst kennis. Waar knelt iets binnen uw ICT of softwareprogramma, wat zijn uw wensen of ambities? We brengen dit zorgvuldig in kaart en adviseren u. Eerlijk en realistisch. Inclusief uw investering in tijd en geld.

02.
Akkoord & planning

Bij uw akkoord ontvangt u een gedetailleerde uitwerking en planning. Zo weet u exact waar u aan toe bent. In een samenwerkingsovereenkomst leggen we de afspraken vast.

03.
We gaan van start

Van start! Met tussentijdse evaluaties beoordelen we de resultaten, de voortgang en sturen bij waar nodig.

04.
De oplevering & service

De oplevering! U kunt weer op volle kracht vooruit. Eventuele nazorg, service en onderhoud volgen in de loop van de tijd, afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Solvware specialisten

Ze staan voor u in de rij: ICT-specialisten, softwareontwikkelaars en hun programmeurs. Met oplossingen, beloftes, contracten en flinke prijskaartjes. Maar wie levert succesvolle ICT-oplossingen binnen de gestelde tijdsplanning en binnen uw budget?
Solvware staat voor onafhankelijk advies, werkend vanuit een pool van bewezen ICT-specialisten. Vakidioten, in de positieve zin van het woord. Die qua kennis de diepte ingaan. Bij ICT-oplossingen of softwareontwikkeling een welkome partij voor CTO’s, bestuurders, dga’s en ICT-managers. Met inhoudelijke en kwalitatieve antwoorden op hoe ICT wezenlijk bijdraagt aan meer omzet, groei en innovatie.

0
Projecten
0
Jaren actief

Uniek en onderscheidend

Een Solvwareteam is niet in beton gegoten. Omdat uw vraagstuk leidend is voor de samenstelling ervan. Uitgangspunt is wat wenselijk is, en niet wat toevallig kan. Of het nu om systemen of programmeertaal gaat. Een wezenlijk verschil met andere ICT-specialisten en ontwikkelaars. Solvware werkt met brainstormers die out of the box kunnen denken. Met adviseurs die communicatief de brug slaan tussen de techniek en de business. Korte lijnen en een vast aanspreekpunt.

Maak kennis met (enkele van) onze hoogvliegers.

Solvware. ICT-partner om op te bouwen.

Wie voor Solvware kiest, kiest voor een onpartijdige en onafhankelijke software ontwikkelaar met alleen úw doel in het vizier. Dat betekent maatwerkoplossingen, ontwikkeld door maatwerkteams.

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag. Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget. Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg.

Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Neem vandaag nog contact op!

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds