De aanpak van Solvware
Een typisch Solvware project

Heeft de doelgerichte aanpak van Solvware uw interesse gewekt? Telefonisch of via de Contact-knop op onze site kunt u eenvoudig een aanvraag doen voor een kennismakingsgesprek of offerte.

Fijne Communicatie

Duidelijke communicatie vanuit kennis

Uw vraag, ons doel

Uw vraagstuk is leidend in elke stap

Begeleiding bij elke stap

Elke stap is anders en vraagt gepaste begeleiding.

Nazorg naar wens

Denk aan onderhoud, cybersecurity en SEO.

Aanvraag

Zodra de aanvraag is binnengekomen, neemt een van onze Solvware-vertegenwoordigers zo snel mogelijk contact met u op. Samen plannen we dan de volgende stap. Dit kan een afspraak (bijvoorbeeld in de vorm van een gezamenlijke brainstormsessie) zijn of het uitbrengen van een maatwerkofferte.

Vervolgens bespreken we uw verwachtingen en doelstellingen om te zorgen dat er over en weer een goed gevoel is bij de opdracht. Afhankelijk van uw behoefte faciliteren wij ook in een subsidieadvies.

Maatwerk Offerte

In de maatwerkofferte die Solvware voor u uitbrengt vindt u onder meer de zorgvuldige opdrachtbeschrijving, onze werkwijze, de verwachte doorlooptijd en eventuele flowcharts en designs ter verduidelijking.

Brainstormsessie

Wanneer wij van u een akkoord op de offerte hebben ontvangen, begint het échte werk voor Solvware. Om er zeker van te zijn dat alles klopt, spreken wij doorgaans nogmaals af om alle gemaakte afspraken verder door te nemen. Ook de uitgewerkte ideeën & concepten, designs en flowcharts  komen tijdens deze brainstormsessie uitgebreid aan bod.

Proof of Concept

Na de brainstorm gaan we meteen voor u aan de slag om de besproken zaken te gaan verwerken. Dit zal resulteren in een ‘Proof Of Concept (POC)’. Afhankelijk van de aard van het product zal dit een andere vorm aannemen. Bij softwareontwikkeling kunt u denken aan het tonen van een eerste applicatieopzet en bij een design aan de presentatie van enkele visuele concepten.

Pre-launch

Na uw goedkeuring van de concepten werkt Solvware de opdracht verder uit richting de ‘Pre launch’-fase. Het product is dan nog nét niet afgerond, maar wel al zeer geschikt om te worden gepresenteerd en door u beleefd. We lopen dan samen door de oplossing heen en nemen door wat goed is, wat anders moet, wat beter kan of extra gewenst is.

Afwerking

De laatste aanpassingen worden door ons in het product verwerkt en vervolgens aan u getoond zodat u zeker kunt zijn dat alles naar behoren is. Naar behoefte kunnen we hier afspraken maken voor de eventuele nazorg.

Lancering

Afhankelijk van de dienst en ontwikkeling en wanneer alles naar behoren is, gaan we lanceren! Hierbij wordt het product op de online omgeving geplaatst of aan u overgedragen. Na livegang kunt u de oplossing direct inzetten om uw beoogde doelstellingen te gaan behalen.

Nazorg

Meteen vanaf het moment van oplevering zorgt Solvware ervoor dat de nazorg met daarin de Service Level Agreements (SLA’s), regulier onderhoud, Cybersecurity & SEO-abonnementen van start gaat. Hierdoor kunt u ook direct de voordelen gaan ervaren van uw Solvware-nazorg pakket. De meeste diensten kennen zelfs 2 weken gratis revisie na oplevering.

Maak een afspraak!

Sluit de Solvware way-of-working aan bij de uwe? Laten we dan snel een afspraak plannen en alle verschillende mogelijkheden samen bekijken! Daarnaast kunt u ons portfolio bekijken zodat u weet wat wij al aan werk hebben verricht voor andere klanten.

Stel ons op de proef!

Laat geen kansen liggen en stel uw vraag over de ontwikkeling van software. Solvware heeft maar een missie: doen waar u echt wat aan heeft. Oplossingen die passen bij uw organisatie, uw ambities en uw budget.

Onze slimme koppen gaan geen uitdaging uit de weg.

Ook geheel nieuwe ontwikkelingen vinden wij voor u uit.

Groei, innoveer en anticipeer, met de softwareoplossingen van de toekomst.

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds