Een maatwerk CMS. Iets voor u?

Een maatwerk CMS. Iets voor u?

Met een (CMS) Content Management System kunt u gemakkelijk een website ontwikkelen en de content beheren. Er zijn verschillende systemen waarmee dit kan, en u wilt weten welk systeem bij u past.

 

Standaard of maatwerk? 

Heeft u voldoende aan een standaard oplossing?

Dan zou u kunnen kiezen voor een standaard systeem, zoals WordPress, Magento, Shopify of Joomla en nog vele andere. Deze keus wordt vaak gemaakt door bedrijven die geen speciale wensen hebben zoals bij een simpele content website of webshop. Soms is er niet genoeg budget is voor een echt maatwerk CMS. Hier bied Solvware een oplossing op, wij hebben een selectie van minimale systemen zoals wij dit noemen. Deze cms systemen, hebben enkel de standaard functionaliteiten al in opgenomen. Denk aan het aanpassen van producten, toevoegen van categorieën en het aanmaken van nieuwe pagina’s.

Tegenwoordig kan ons team een aantal aangepaste functies in een standaard systeem bouwen. Maar daarmee kunnen we niet buiten de richtlijnen van het systeem werken. Kortom, de mogelijkheden blijven hiermee beperkt.

 

Passen uw wensen en behoeften niet in een standaard CMS? Zoekt u iets dat precies aansluit op uw behoeftes en uw bedrijf? Dan is een maatwerk CMS wellicht de oplossing voor uw vraagstuk.

Een maatwerk CMS wordt precies op uw behoeften gemaakt, en zorgt ervoor dat u doelgericht kunt werken. Dus geen onnodig tijdverlies door onduidelijkheid, of functies die u helemaal niet nodig heeft, maar maatwerk. Een pakket dat precies aan uw wensen voldoet.

Nadelen maatwerksoftware:

  • Relatief lange ontwikkel- en implementatietijd
  • Een over het algemeen grotere investering
  • Gebonden aan de ontwikkelaar
  • Frequenter onderhoud

 

Voordelen maatwerksoftware:

  • Efficiënte en doelgerichte output, perfect aansluitend op uw wensen en bedrijfsprocessen
  • Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke werkomgeving zonder overbodige functionaliteiten
  • Toekomstproof ingericht, schaalbaar
  • U bent uw concurrenten een stap voor

 

Ieder nadeel heeft zijn…

Ieder nadeel heeft z’n voordeel, en andersom. En ook deeloplossingen, waarbij we een stuk maatwerk toepassen op standaardsoftware, zijn mogelijk. Maar wie zeker wil zijn van een beter ingerichte organisatie, met meer winst, efficiëntere processen én – niet te vergeten- meer werkplezier en motivatie, kan met maatwerksoftware flinke slagen maken.

Of dat voor u ook geldt? Vraag een eerlijk advies. Solvware kijkt samen met u of maatwerksoftware u werkelijk verder brengt!

Onze aanpak

Ons team denkt met u mee en gaat voor u aan de slag. Door een persoonlijke aanpak. Samen met u ontwikkelen we een webapp die voldoet aan al uw eisen. Met bovendien een langere levensduur en gegarandeerde kwaliteit.

Wil je daar meer over weten? Neem gerust contact op!

Gerelateerde onderwerpen

Tags:

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds