Automatisering en appontwikkelingen? Blijf scherp!

In een befaamd filmpje uit het tijdperk dat onze telefoons nog aan een snoer zaten, laat wetenschapper Chriet Titulaer voorbijgangers kennismaken met de mobiele telefoon. ‘Wat een onzin, overal gebeld kunnen worden’, is een veel gehoorde reactie. Wie had kunnen bedenken dat die telefoon nog maar het begin was van een totaal ander tijdperk.

Want we kunnen niet meer zonder. Ook op andere vlakken moet je mee met de ontwikkelingen wil je de concurrentie voorblijven. Gelukkig kan dat. De steeds slimmer wordende technologie is voor iedereen toegankelijk. Zakelijk van cruciaal belang. Denk aan automatisering en de vele voordelen ervan zoals enorme tijdsbesparing en foutloze processen. En denk aan je concurrentiepositie.

Automatiseren met software
Maar automatisering is geen statisch iets. Ook de ontwikkelingen binnen de automatisering zijn in volle gang, net als de robotisering. Vroeger stelde je handmatig je programma’s in. Tegenwoordig neemt geavanceerde software deze taken voor haar rekening. Ook daar zijn geen ‘handen’ meer voor nodig. De tijds- en kostenbesparing wordt daarmee nog groter.

Werken met online tools
Waar ook steeds betere tools voor zijn: samenwerken, bijvoorbeeld bij projecten. Stond je vroeger met z’n allen op een muur roze, gele, en groene post-it blaadjes te plakken, tegenwoordig gaat dat een stuk makkelijker met nieuwe onlinetools. Ideaal om los van tijd en plaats met elkaar te werken, vooral als je op verschillende afdelingen of op locaties werkt. Samen eenvoudig en efficiënt op naar hetzelfde einddoel!

Maatwerkautomatisering
De vraag is wel welke software of welke tools goed bij jouw bedrijf passen. Sommige uniforme oplossingen voorzien niet in alle behoeftes, of hebben veel functies die voor jouw onderneming niet relevant zijn. Maar je betaalt er wel voor. Dan is Solvware de ideale partner. Om maatwerkautomatisering te bieden, specifiek voor jouw vraagstuk, jouw business. Besparend op de juiste processen. Zo wordt de investering pas echt interessant. En, je blijft je concurrentie voor. Want de ontwikkelingen gaan sneller dan je denkt. De mobiele telefoon van ooit is daar een sprekend voorbeeld van.

Persoonlijk en vrijblijvend eens sparren? Neem gerust contact op met Solvware.

Tags:

Geef een reactie

Solvware Animatie - Uitleg Video


This will close in 0 seconds

Contact formulier

This will close in 0 seconds

Info aanvragen

This will close in 0 seconds